IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Pöllinpäs Janinalta tämänLauantai 25.10.2008 17:58

1. Listaa 10 eri ihmisille asioita joita haluat sanoa
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.


1. Sinulla on aina erityinen paikka sydämessäni vaikka emme juuri pidä yhteyttä. Olemme kasvaneet yhdessä ja lopulta erillemme toisistamme. Olet ystävistä se joka tuntee minut parhaiten emmekä koskaan pysty kusettamaan toisiamme. Toivon että löydät ihmisen jolle voit antaa 100% itsestäsi. Flirttailu voi olla hauskaa mutta se saattaa mennä myös liian pitkälle.

2. Olemme tutustuneet hitaasti toisiimme, mutta nykyisin pidän sinua lämpimänä ja rakkaana ystävänä. Vaikka asumme kaukana toisistamme, olen iloinen kun joskus harvoin tulee kuulumisia siltä suunnalta. Kieltämättä itse olen viimevuosina ollut huono pitämään yhteyksiä, tapaamme kuitenkin vielä monta kertaa oluttuopin ääressä jossain Hämeenkadun varrella!

3. Ajattelen sinua viikottain. Minulla on niin kova ikävä. Toivon että jonain päivänä vanha porukka olisi taas koolla ja olisit mukana. Olemme viettäneet huoletonta aikaa yhdessä, sellaista joka ei enää koskaan palaa. Elämässä olisi kuitenkin vielä muutakin annettavaa. Viimekeväinen tarjoukseni on joka kesä voimassa jos kiinnostaa.

4. Olet se ihminen jolle voin sanoa sairaimmatkin päähänpistoni. Vaikka elämä tasoittuikin, voimme olla edelleen vielä sopivan tilaisuuden tullen ne, joita NBK-pariksi kutsuttiin ;)
Toivoisin että osaisit nähdä elämän kauneuden ja pienet ihanat nyanssit jotka tanssivat ympärillemme. Ja levittää rakkautta ympärillesi.

5. Kaiken sen jälkeen olet ystävistäni paras. Olemme rakastuneet, itkeneet, tapelleet verisesti ja haavoittaneet toisiamme, mutta viimein olemme molemmat tunteittemme kanssa tasapainossa. Usein yhdessä ollessamme ajattelemme samaan aikaan samoja asioita, eikö olekkin hassua? Uskon että jaamme vielä paljon hyviä hetkiä yhdessä. Kanssasi voin olla oma itseni ja se on melko harvinaista.

6. Minä olen todella iloinen että olen tutustunut sinuun. Olet rehellinen ja vilpitön ystävä joka ei laske toiselle tehtyjä palveluksia. Saan kiittää sinua monesta. Voisit kuitenkin hieman koota itseäsi ja seistä päätöstesi takana hanakammin. Tulevaisuus on sellainen millaiseksi sen tekee, toisia ei voi syyttää loputtomiin koska asioihin voi itse vaikuttaa.

7. Sinussa on energiaa! Emme ole tunteneet vielä pitkään, mutta olet jo näyttänyt asenteesi jonka vuoksi viihdyn seurassasi. Olet todistanut että ikä on pelkkiä numeroita.. tai en tiedä johtuuko se minusta, on vain kertakaikkiaan mahtavaa että joku muukin elää impulsseista.

8. Älä tuhlaa elämääsi toistamalla samoja virheitä kerta toisensa perään. Tekosyihin on helppo paeta mutta se ei muuta totuutta miksikään. Sinussa on paljon potentiaalia mutta se valuu usein hukkaan kun kärsivällisyytesi loppuu. Kaikkea ei tarvitse saada heti, parhaat asiat syntyvät huolellisesti hämmentäen.

9. Olen iloinen ettei maisemanmuutos sittenkään erottanut meitä toisistamme. Olet järkevä ja tiedän että ymmärrät taannoisen kiukutteluni, ehkä se oli hieman molemminpuoleista. Pidä linjasi, sieltä löytyy aimo annos realismia ja hevosmiestaitoa. Olet mielestäni vuosien varrella saanut myös lisää itseluottamusta, tulemme varmasti kulkemaan ristiin vielä monta kertaa harrastuksen tiimoilta :)

10. Elämämme ovat menneet pitkälti samantyyppisillä peruslinjoilla vaikka elämme erilaisissa ympäristöissä. Muistan sinut iloisena ja huumorintajuisena ihmisenä vaikka emme olekkaan tavanneet vuosiin. Elämää kuitenkin on vielä jäljellä ja pienet lapset pitävät sen kiireisenä. Kuinka ollakkaan, löydymme myös varmasti vielä joskus saman baaripöydän äärestä.

Kiitos minua ympäröiville ihmisille! Jos ette olisikaan varmoja oletteko kuvausten takana niin ehkä näette jotain itsestänne niistä. Kaikestä voi oppia <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.