IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

..ja muita ilonaiheita...Perjantai 21.11.2008 15:56

Ostin tänään KapAhlilta (kun Nummelassa on sellainen nykyään) M-kokoisen koltun.
Se istuu päälle ihan hyvin mutta väljästi. Pieni, mutta iloinen yllätys. No, olenkin ollut aikaisemmin tuota S/M (kiähäähää) kokoa joten ehkäpä päästään takaisin sinne.

Muutenkin tuli vähän shoppailtua kaikille tasapuolisesti jotain.
Julius on mummilla hoidossa kun meillä oli neuvola tänään ja jouduin kaivamaan pakun kinoksesta - Laurin duunikeikkareissulla tarvii Skodillakkia kun kilometrejä tulee eli mulla on yhden lapsen paikkainen auto. Aika ihanaa toisaalta olla välillä Sevenkin kanssa kaksin kun kuopus on kuopus ja aina on se toinenkin joka pitäisi huomioida jatkuvasti.

Severin kanssa oli tosiaan kasvukontrolli ja nyt paino oli ihan ok, mutta pituuskäyrä syöksyy alaspäin. Poika 7kk painaa 8320g ja on vain 69cm pitkä, lakki taas oli kasvanut melkein sentin kuussa eli on 43,3cm nyt. Neuvolantäti kirjoitti:

"
-Severi konttaa ja nousee tukea vasten seisomaan
-Alhaalle puhjennut ensim. hammas
-Kiinteä suos. lisäämään hiljalleen kohti 5 ater. päivärytmiä
-Pituuskasvu yhä taittuva
"

Tuo eka hammas muuten puhkesi ilmeisesti joko eilen tai toissapäivänä.
Ollaan syöty 2-3 ateriaa päivässä jatkuvan imetyksen lisäksi ja olen ajatellut onko se liikaa. Ilmeisesti ei todellakaan... Poika on vaan niin aktiivinen että tarvitsee valtavia määriä. Eipä tuo meinaa pysyä paikallaa lainkaan ;)

Nyt jos itsekin haukkaisin jotain ja sit olis ehkä töitä tai niitä meilejä (joo tiedän... sori...) jos maltan olla hetken nauttimatta pienestä ihanasta <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.