IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

YöllisiäTiistai 05.09.2006 06:22

Ajattelin kirjoittaa jotain syvällisempää, mutta toisaalta voisinkin mennä jo pian takaisin nukkumaan. Heräsin lähinnä vessaan ja juomaan mutta tämä kone olohuoneessa imi puoleensa joten naputtelen pari riviä.

Viikonloppuna Tomi oli meillä jeesaamassa niissä miljoonissa kasaantuneissa hommissa.
Uutta laidunta tehtiinkin kolmena päivänä ja Julius kulki kantoliinassa mukana niin metsässä kuin niityillä aina pari tuntia kerrallaan. Aika jännä juttu ettei hän pissaa liinassa vaippaan vaan odottaa kotiin jossa pissatan hänet.

Meillä onkin vaippapyykki vähentynyt puoleen sen myötä että olen antanut lapsen valita laskeeko alleen vai tekeekö tarpeensa pesuvatiin tai lavuaariin. Useimmiten valitsee jälkimmäisen, mutta toki äidille sattuu tulkintavirheitä sillointällöin.

Julle on kohta iso poika - miten nopeasti vauva aika kuluukaan! Hän nukkuu jo useimmiten lähes 6h yöunet ja imee tissiä 2-4h välein entisen 1-3h sijaan päivisin. Täysimetystäkin on enää puolet jäljellä ja sitten aletaan katsella muitakin sapuskoita ellei jostain syystä jouduta tähän jo aikaisemmin. Maito on tosin riittänyt varsin hyvin ja hän syökin yleensä yhden tissin kerrallaan. Olen huomannut että lapasestakin irtoaa oikein hyvin ja vieläpä sitä rasvaisinta herkkumaitoa joka täyttää vatsan yötävasten paremmin kuin pingottuneemmissa rinnoissa tyrkyllä oleva etumaito.

Hevoset ovat nyt mäen takana uudella laitumella. On jotenkin orpo olo kun pitää lähteä erikseen niitä katsomaan, eikä voi vaan kesken päivää kääntyä pihassa tarkistamassa että kaikki on hyvin. Mutta meidän hevoset on onnellisessa asemassa että pääsivät laiduntamaan vielä - monilla hummilla loppui tänä vuonna lyhyeen.
Kuivaheinääkin on nyt varastossa puolensataa paalia, kuiviketta varmaan koko talveksi, eilen Elsa ja Heta saivat uudet menomonot... voisko sitä olla asiat sen paremmin tällähetkellä niitten suhteen?
Torstaina sitten ultrassa selviää tuleeko meille yhtään varsaa.

Mutta sitä odotellessa.. jääkaapin kautta nukkumaan. Syksy tulee ja minulla jäätyy tissit istuessa tässä koneella ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.