IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Raskaus ei ole sairaus...Tiistai 27.12.2005 15:07

...mutta ei se ylettömän hauskaa ja ihanaakaan ole tuntunut olevan.
Ensin 3kk silkkaa pahoinvointia, jonka jälkeen alkavat epämääräiset kivut ja vihlaisut kun kudokset alkavat antamaan periksi. Kaiken yllä leijuu raskas aikaansaamattomuus ja väsymys, joka jumiuttaa pienen naiseläjän sohvan pohjalle peiton alle.

Olin pikkuinsen uumoillut lähtöä kaupoille. Kurkkaamaan olisiko alennusmyynneissä ollut mitään kivaa. On vain ollut jotenkin ylivoimaista mennä laittamaan Eberspächer hurisemaan ja kammata tukkansa. Huomenna joutuu kuitenkin tekemään taas jotain elämisensä eteen ja muutenkin hiukan närästää aamiaiseksi nautittu jouluruoka. Mitä selityksen makua.

Laittelin uuden kuvan pärstästäni. Ompa minusta tullut masentuneen näköinen, tai sitten se vaan on tämä pimeä vuodenaika. Huomatkaa aito Diorin huivi. Lienee ainoita merkkivaatteita joita omistan ;)

Äh, pitäisikö lähteä sinne Nummelaan. Tarvitsisin mm. uudet kengät, jotkut talvimonot. Olen juossut kuseltahaisevissa tallikengissä koko syksyn. Missä meikäläisen mennyt tyyli on? Nyt on vain pilkkihaalarit ja uudet toppakengät, kun huomasin punaisten Strollersieni homehtuneen viime kesän kosteuden vuoksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.