IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Pakkanen piristää klaffejaLauantai 31.01.2009 22:14

Kertakaikkiaan ihana pakkasaamu! Auton lämpömittari näytti about klo 7 -16,5 ja kun lähdin duunista ennen kymmentä, oli lämpö pudonnut jo -22 asteeseen. Aurinko oli kuitenkin noussut joten siitä se pikkuhiljaa lähti hilautumaan ja iltapäivällä kävi tuolla lähellä kymmentä pakkasastetta. Aurinko rupesi laskemaan neljältä joten pelastin duunin palelevat piippakorvat sisään jo normaalia aikaisemmin. Muutenkin niillä oli melko väsyneet tunnelmat kun varsoja on ruvettu vieroittamaan ja se aiheuttaa tietysti omaa skismaansa. Oripoikakin meinasi aamulla pistää paristi hanttiin, mutta ratkottiin tilanne hyvässä hengessä minun edukseni ;)

Koska Urpon oli tarkoitus lähteä tänään niin päätin aamulla tarhata Keken molempien omien kanssa. Alku näytti sujuvan hyvin, mutta kun tulin töistä niin ruunanreppana killitti pihaton pimeydestä ja Giitta vahti ulkopuolella. Talutin nuoren neidin kauemmaksi ja ruunakin tuli ulos nauttimaan auringosta. Heti kun G pääsi irti niin se syöksyi ohjuksen lailla ruunaa kohti ajaen sen takaisin "luolaansa". Ei auttanut kuin siirtää Giitta tarhaamaan Urpon seuraan. Sitten tuli viesti että Papan nouto siirtyy (ajalla x...) joten tarhatkoon neiti sitten ukon kanssa kunnes saadaan iso tarha vapaaksi. Zafir - joka on ehdottomasti sosiaalisesti lahjakkaimpia tuntemiani kavioeläimiä - lyöttäytyi heti Keken kanssa kimppaan ja ne viihtyivätkin sopuisasti loppupäivän yhdessä. Zafi on sellainen poni että sen minkä koossa häviää, se voittaa ennakkoluulottomalla ja ystävällisellä luonteellaan. Se ei tiedä olevansa kaikkia muita paljon pienempi, mutta muut varmaankin huomaavat sen harmittomaksi. Giitastahan se otti heti ylivallan eikä nuori neiti koittanut pullikoida ollenkaan vaikka onkin joskus takapäästään turhan herkkä.

Kaikenkaikkiaan päivä sujui mukavasti ja tästä on hyvä kääntää kalenteri helmikuuhun.
Huomenna aamulla jälleen duuniin. Katsotaan millä mielellä juniorit nyt ovat.
Varsafiiliksetkin alkaa nousta kun Sissin iiiiso maha heilahteli tänään illalla karsinassa pienten kavioiden potkujen tahdissa.
Ja mikä tärkeintä: Zafirin laskettuun aikaan enää 4kk !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.