IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Tiamat - CloudsSunnuntai 15.10.2006 03:59

Minulla meni justiinsa hermo ompelussa, kun onnistuin väsyksissäni vetäisemään housujen takakappaleet punteista yhteen ;) Pakko ottaa breikki ennenkuin jatkan, joten kerrotaanpa mitä autosta löytyy just nyt.

Therionin Theliä ei kestänyt pää kovin pitkään. Kun jossain vaiheessa Invocation of Naamah oli levyn ainoa hyvä kappale, oli aika laittaa jotain muuta soimaan. Under The Moonspell, vaikka herttainen levy onkin, on liian rarea autossa kuunneltavaksi joten laitoin vihdoin pitkään kuumottelemani Tiamatin Cloudsin. Levy jota en ollut vuosiin kuullut.

Ja niinhän se sitten meni. Kokonaisuudessaan levy on oikea hittiparaati ja minä tykkään siitä. Tiamatilla on synkkyydensä keskellä humoristinen ote, etenkin viimeinen (?) kappale levyllä, Undressed on sitä mustempaa. Scapegoat taas ironiassaan hieman perinteisempää.

Rakastan riimejä. Niin suomeksi kuin englanniksi. Tiamat riimittelee paljon ja kauniisti. Kliseistä ei, se toimii... Alone I sit, I wonder why/ You dream of love and so do I /But in your sleep you cannot see / This pain which is always haunting me jne.

Ja sitten löytyy myös jotain herkkää. Caress of Stars ei ole menettänyt vaikuttavuuttaan vuosien varrella. Se on ehkä vakava mutta kaikenkaikkiaan hieno kappale. Yksi lemppareistani, vaikka tälle levylle onkin syntynyt vain hittejä. Kaikki kappaleet toimivat persoonallisella tavalla.

Minun on myönnettävä että tämä on ainoa Tiamatin levy mikä minulla on ja olen kuullut niitä kovin vähän. Vaikka esim. Wildhoney on jotain täysin erilaista niin taidanpa senkin jossain vaiheessa hommata. Siltä löytyy sentään Maailman Kaunein (ja epätoivoisin) Rakkauslaulu Do You Dream of Me...

Nyt ratkoja kauniiseen käteen että pääsen nukkumaankin vielä joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.