IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Tänään BatteryaKeskiviikko 25.03.2009 13:08

ja maailma hymyilee jälleen. Aurinkokin paistaa ;)
Onko tosiaan jo keskiviikko? Enää kaksi päivää viikonloppuun, näin ne päivät suhaa.

Huomasin parinviikontakaisen Battery-overdoseni jälkeen että pystyn olemaan nyt pari päivää ilman ihan hyvin, eilen jopa täys duunipäivänen. Illalla vaan nukutti enemmän ja nyhväsin koneella kun lapset leikkivät. Jäi siitä rytmihäiriöhelvetistä sellainen kammo, joskin hyvältä se edelleen maistuu ;)

Kohta lähdetään viemään childreneitä mummilla ja sitten tulee Tommi vuolemaan poniset. Saas nähdä saako slaagin kun kuulee että minulle on tulossa uusi torinhevonen ;) Deifi on kuulemma ihan hyvä laittaa mutta saattaa alkuunsa kokeilla myös kengittäjän huumorintajua, kuten tekee myös kaikille muille. Sopimuspaperit on allekirjoitettu eli tamman tuli on lyöty lukkoon.

Lisäksi voi olla että Giitta lähtee toukokuulla treffeille. 3-vuotiskausi olisi mainio veto astuttaa tamma nuorena ekan kerran niin mahdollisuudet tulla tiineeksi vanhemmalla iällä olisivat paremmat. Lisäksi aikuistaisi lapsellista tammaa ja nyt ei muutenkaan ekana vuonna voi tehdä ihmeellisyyksiä. Munmielestä kesävapaa kuuluu vielä 4-vuotiskaudellakin "varsoille", samoin kuin miettimistauot.
Odotan innolla seuraavaa ratsutuskertaa, meillä on aika hyvä alustava plan mitä ponin kanssa nyt keväällä puuhataan.
Mikään ei ole kuitenkaan aivan varmaa joten kunhan vihjailen kiusallani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.