IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Lueskelin kaimani päiväkirjaa ja se sai minut jokseenkin liikuttuneeseen tilaan. Samaan paatokseen en nyt kykene, mutta tuli tahto muistella menneitä. Taidan hypätä lähes kymmenen vuoden taakse.

Minulla oli monenlaisia odotuksia 96-vuoden Assemblyista. Kesä oli mennyt vähän toivottomissa merkeissä, olin mokannut pahasti parissa paikassa ja ylipäätään poika johon olin ollut ihastunut ei tuntunut piittaavan minusta (tai jopa useampi poika).
Lähdin kuitenkin mielelläni partyille. Olin juuri aloittanut 9. luokan toiseen kertaan enkä tuntenut oloani kovin kotoisaksi uusien ihmisten kanssa. Itseasiassa koulunkäynti ei kiinnostanut sen enempää kuin edellisvuonna.

Olin aamun koulussa jotta pääsin ruokailemaan ja sen jälkeen hipsin rautatieasemalle, ostin lipun (15v pääsin vielä lastenlipulla!) ja jäin odottamaan seuraavaa junaa.
Oli lämpöinen loppukesän päivä. Olin pukeutunut S-marketin muovikassiin (tuoreus, laatu, oikea hinta) ja hameeseen. Laittanut lyhyellä matkalla pomimiani kukkia hiuksiini.

Jonkin aikaa Messukeskuksen takana hortoiltuani löysinkin Topsyn ja tunnin-parin päästä Nosfen. Istuskelimme, jauhoimme kakkaa ja katselimme kun Damonesin pyörimistä alarinteessä. Siellä oli aloitettu jo aikaisin. En muista oliko meillä alkoholia, mutta fiilikset alkoivat nousta. Selvisi, että sinä vuonna sisäänkäynti oli toisella puolella, eli siellä missä Messuhallin pääsisäänkäynti on. 95 Assyille mentiin pohjoispäädyistä.

Illemmalla alettiin olla jo Tunnelmissa :) Xaztur oli jossain vaiheessa ilmaantunut paikalle, joten liimauduin hänen seuraansa ja tapasin muitakin VDC-membereitä. Mm. niitä jotka olin kuulemma tavannut Abduilla, mutta en kuollaksenikaan muistanut mitään. Eräs oli söpö "mantelisilmä" (vaikka hitto soikoon siniset ne silmät olivat!!) jonka kanssa oli ollut enemmänkin juttua aikaisemmin. Varmaan koko groupin turhin jäsen, Bishop.
Näillä Assyilla tapasin ensikertaa myös tulevan aviomieheni, vaikka en sitä silloin tiennytkään. Pieni farkkupaitainen poika, joka hoki kerta toisensa jälkeen "Buthros Buthros Ghali! Bueno Estente!" ja oli muutenkin aika omalaatuinen kaveri. Juu, olemme katsoneen Fast Show'ta jälkeenpäin ;)

Välillä pyörin myös Kakan ja Duncanin kanssa ja etsiskelin silmilläni tuttuja. Tulihan niitä siinä morjestettua. Jossain vaiheessa eksyin kuitenkin enemmän ja enemmän Bissen, Swagin ja Goozhin seuraan ja ilta päättyi sitten ensiksimainitun kainaloon nukkumahallissa. Mainittakoon että kiltisti nukuimme vaikka samassa makuupussissa oltiinkin. Mutta kyllä sellainen sekoittaa pienen tytön pään.

Seuraavana aamuna Bisse halusi suihkuun ja lähdimme käymään heillä jossain Espoonlahden suunnalla. Peseydyin itsekin ja sain puhtaan T-paidan lainaan. Voi kun muistaisin minne olen sen vuosien varrella hävittänyt. Koskaan en sitä hälle palauttanut, mutta ilmeisesti joku sitten nyysi sen. Prodigyn Hi-Voltage-Experiencepaita. Se oli minulla ainakin vielä joulukuun Pornopartyilla jossa levitin majoneesit lahjakkaasti ympäri valkoisia vaatteitani.

Siitä se kai sitten lähti. Yksi paskoista ajanjaksoista elämässäni.
Siltä loppuvuodelta on hyviä muistoja ja sitten myös niitä huonompia. Vitutusta ja katkeruutta. Muutamaan kuukauiteen mahtuu paljon ja myös minulla ne sisältävät tunteita joita en ole ihan kokonaan käynyt läpi vaikka tästä onkin jo paljon aikaa.

Viimeisen rakastelukerran jälkeen, joulukuussa, hän kysyi minulta: "itketkö sä?"
Valehtelin että en ja painauduin peiton alle. Nukuin siinä huonosti sen yön, koska jossain sisimmässäni tiesin etten tulisi sinne enää ikinä. Kumpikaan ei koskaan sanonut ettei tavattaisi enää, mutta niin ei vaan tapahtunut. En ole nähnyt kundia koskaan sen jälkeen kun hän jätti minut kevarin kyydista TKK:n graafisen tekniikan pihaan.

Lähdin kävelemään kohti uusia "seikkailuja"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.