IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

EroahdistustaLauantai 27.01.2007 19:04

Käytiin sitten kaksin Laurin kanssa ostoksilla. Välillä aina piti kurkkia takapenkiltä turvaistuimeen että poika ei tosiaan ole siinä. Ihan kuin jotain olisi puuttunu - ja puuttuikin! Enhän minä ole tottunut olemaan lapsesta erossa.

Poitsu oli sitten Karkkilassa mummulassa. Evääksi annoin aamupuuron joka täyttää riittävästi ilman imetystäkin. Aamusella sai hedelmäsoseen puuron sijaan mutta laitoin minä vähän persikkaa siihen puuron mukaan että olisi oikein hyvää ;)

Olimme kokonaista 3h pois mutta minusta se tuntui ikuisuudelta. En sano etteikö olisi ollut mukavaa käydä esim. syömässä kaksin, mutta sellainen pieni "ahdistus" oli takaraivossa. Kai se on luonnon tapa kertoa että äidit ja vauvat kuuluvat yhteen. Savaronassa ahmin ihanan sisäfilevartaani nopsaan ja kyttäsin Laurin kahvinjuontia hermona.

Kyllä pisto kävi sydämessä kun jo oven ulkopuolelle kuului väsynyt itku... joka loppui saman tien kun nostin pojan rintaani vasten. Ainoastaan hengityksen mukana purkautui vielä syviä nyyhkäyksiä. Lapsi oli aivan lopenuupunut mutta ei ollut osannut nukkua. Muuten oli onneksi kuitenkin mennyt ihan hyvin eli itku oli alkanut vasta jokin aika sitten.

Autossa pikkuinen haki kovasti kontaktia minuun ja Lauriin, hymyili väsyneenä mutta onnellisen näköisenä. Kotona kiedoin hänet syliini ja hän söi pitkään ja hartaasti kunnes silmät painuivat kiinni. Makasin vartinverran lapsi kainalossa nukkuen ennenkuin raaskin nousta jalkeille. Kyllä on ihanaa olla taas yhdessä...

Oli kuitenkin ihan hyvää harjoitusta tämänpäiväinen, tiistaina Julle menee uudelleen mummin luokse hoitoon kun minun pitää lähteä käymään Lopella firman pankkiasioita hoitamassa. Tukkukortti tuli nyt perjantaina ja kovasti kuumottelisi päästä käymään Heinolla jonain päivänä. Pakkausmateriaalit olisivat ainakin kova sana ja lisäksi jos sieltä saisi edullisesti Batterya niin sitä tarvittaisi firman työntekijöiden "virkistyskäyttöön..." :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.