IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Haikea mutta helpottunutMaanantai 26.02.2007 02:00

Pidin parin päivän tauon pelaamisessa, kun perjantaina molemmat save gameni bugittivat enkä saanut portaalia auki. Oli pieni vitutus päällä kun tiesi että viimeinen taistelu oli enää tulossa...

No, tänään sitten jouduin tappamaan uudelleen Black Gariuksen (mikä ei niin yksinkertaista ollut...) ja sain kuin sainkin portaalin auki ja pääsin jatkamaan peliä.
Ja minun ei tarvinnut seistä yksin lällyjä hyvisjoukkoja vastaan kun liittoiduin King of Shadowsin kanssa, koska Bishop oli siellä :)
Viimeisen taistelun taisteli minun characterini rinnalla vaikka olin jo aikaisemmin masentunut siitä miten hän oli minut pettänyt. *niisk* nyt olen kovin liikuttunut.

Jos tottapuhutaan niin se taistelu piti ottaa pari kertaa uudelleen ja ekalla kerralla minulla ei ollut yhtään jakoa kun olin jättänyt jengille armorit päälle ja Casavirilla oli vieläpä minun Rod of Resurrection. Latasin ja riisuin porukan aseista ja armoreista. Vähän riipaisi nähdä urheasti minua puolustanut joukko siinä paitahihasillaan odottamassa kuolemaa...
...mutta mitä sitä ei toisaalta tekisi miehen vuoksi, sen miehen jolla sitten kuitenkin oli enemmän asennetta kuin koko muulla joukolla yhteensä ja joka petoksestaan huolimatta oli se jonka halusin characterini vierelle muista välittämättä.

Mutta peli on nyt ohi. Jäi vähän kylmä olo. Joudunko jatkamaan normaalielämää tästä eteenpäin? Onko siellä mitään minua varten?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.