IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

NeuvolafiiliksiäKeskiviikko 14.03.2007 16:41

Juliuksen ihottuma oli yllättäen äitynyt tosi pahaksi ja sopivasti ennen neuvolaa oli tosi hirveä, näppylää on selässä, käsissä ja myös kyljessä. Tälläkertaa hyvässä yhteisymmärryksessä neuvolantädin kanssa sovittiin että vien pojan nyt lääkäriin ja tulen kuukauden päästä näyttämään uudelleen mikä on tilanne.

Paino oli nyt noussut puolisen kiloa kuukaudessa eli sen suhteen asia on kunnossa ja poika esitti neuvolantädille hienoa konttausta ja "karhunkäyntiä" sekä pyöri lelujen kanssa lattialla ja vääntyili, teki "vaakoja" ja ryntäsi repimään roskiksen muoveja.
Näiden asioiden suhteen tilanne on siis hyvä, enkä saanut enää narinaa siitä etten pakota lasta lattialle - viihtyy siellä jo ihan itsekin.

Ulkonanukuttamisesta tuli kyllä saarna, mutta en välitä.. hankeenko se pitäisi törtätä kun ei kerran vaunuissa viihdy edes sitä aikaa että saisin putsattua yhden karsinan, saati makuuasennossa nukkuakseen?
Sitten kun piha ei ole enää luistinrata niin ulkoillaankin enemmän, mutta nyt on suorastaan vaarallista kulkea lapsi liinassa/ergossa tuolla jäätiköllä.

Sainkin varattua jo täksi päiväksi ajan Lohjan Mehiläisestä lastenlääkärille. Kunnalliseen en lähde jonottamaan ja kuuntelemaan arvailuja vaan mennään suoraan yksityiselle ja selvitetään asia perinpohjin kun on aloitettukin.
Tuntuu että en saa mitään otetta tuosta ihottumasta, nytkin poika on nukkunut pelkässä vaipassa joten ilmaa on saanut ihan varmasti, toisaalta atooppista ihoa voi pahentaa stressi jota on nyt ollut uusien asioiden ja hampaiden muodossa viikon sisään enemmän kuin tarpeeksi.

Parin tunnin kuluttua siis matkaan, vaikka tuskin tuo ilman testejä selviää. Saadaan ainakin jotain hoito-ohjeita. Pistin jo tilauksen parista silkkivillaisesta lyhythihaisesta aluspaidasta joita ruvetaan käyttämään vaatteiden alla. Ihottumaahan ei koskaan ennen tätä ole ollut kropassa, mutta koska sitä nyt sitten on tullut niin käytetään kaikki keinot sen hoitoon. *huoh*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.