IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Koiraharmeja ja harmikoiria.Tiistai 21.02.2006 13:58

Hevoset järjestivät minulle eilen aidankorjausta ja kiinniotto-operaatiota, mutta näistä selvittiin suhteellisin vähin vaurioin. Ajattelin kuitenkin soitella Laurille jos olisi tullut hiukan aikaisemmin kotiin katsomaan tuota toista paimenta joka vaikutti vähän turhan vaisulta.

Pahat aavistukset täyttivät mieleni, kun kännykkä ei ollutkaan olkkarin pöydällä johon se oli kiireessä jäänyt. Osa kuorista löytyi sängystä ja loput koiran pediltä. Siellä pyöri myös sim-kortti jossa oli keskellä hampaanjälki. Kokeilin kuitenkin sitä vanhaan puhelimeeni ja totesin toimimattomaksi. Tilasin samantien uuden saunikselta ja se luvattiin toimittaa keskiviikkoon mennessä.

No. Tänäaamuna olin sitten ulkona kiristelemässä aitalankoja. Tarkoitus oli aluksi laitella vain yhden tolpan langat, mutta päädyin kiertämään koko pihatarhan. Mielestäni Halla kyllä katseli lähes kokoajan ikkunasta, ainakin sinne vilkaistessani näin useimmiten tutun silmäparin makkarin ikkunassa.

Olin suht tyytyväinen aikaansaannokseeni. Vielä täytyy yksi tolppa kiinnitellä, kun Heta katkaisi eilen - ja tulin sisään. Makkarissa huomasin vanhan kännykkäni takakuoren lattialla. Ajattelin että koira on varmaan pudottanut sen makkarin pöydältä pyöriessään ikkunan luona.
Kerrankos optimisti erehtyy!
Loppu puhelimesta löytyi sitten tietenkin koiran pediltä (dejavu-ilmiö?) sekä kuoret että näppäinmatto murskana. 1,5 viikon sisään kolmas kerta... ensimmäistä kertaa huusin ja kirosin ääneen ja olisi tehnyt mieli napata koiraa niskavilloista. Ei se kuitenkaan olisi enää tajunnut mistä on kyse joten jälleen kerran jouduin loppuviimein nielemään kiukkuni ja sisimmässäni raivoamaan omaa tyhmyyttäni kun en ollut nostanut puhelinta hyllyn päälle.

Positiivista: En ollut vielä saanut uutta sim-korttia joten meni pelkkä puhelin
Negatiivista: Vaikka saan sim-kortin huomenna, niin minulla ei ole enää puhelinta

Jahas. Olisikos kohta päiväheinien aika. Tallilla on taas elämää ja tekemistä. Pitäisi katsoa Elsalle sopivat suitsetkin. Toivottavasti pää olisi yhdellä reijällä Severiä isompi niin saisin ihanat leveät työsuitset käyttöön!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.