IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Tuleeko se kesä?Sunnuntai 29.04.2007 12:55

Ihme kelit. Toissapäivänä oli melkein se +20 taas ja nyt viimeyönä oli mennyt pakkasen puolelle ja täällä sisälläkin on nyt pirun kylmä.

Ihan fiiliksissä olen kahtena yönä jättänyt hevoset pihalle ja ne ovat tuntuneet nauttivan siitä. Aamulla on iloisia naamoja vastassa. Vaan ensi yöksi ne pitää taas vangita jos uhkaa sadella. Hyvin äkkiä näillä keleillä kääntyy räntäsateeksi ja sitten jengi palelee.

Elsa ja Giitta ovat vihdoin tarhanneet samassa. Poni väistää tammaa aivan liioitellun paljon, mutta hyvin ne muuten tulevat juttuun. Laitoin ne eilen vihreälle 2h ajaksi ja tänään pidennetään taas aikaa. Tarkoituksena olisi jättää ne laiduntamaan sitten kun Heta joskus ensi viikon puolella lähtee. Saavat nyt pari viikkoa syödä laidunta yhdessä, mutta pian on otettava Elsa taas pihaan kun varsominen lähestyy. Veikkailen että tuskin menee yliajalle... vaan eipä noista ikinä tiedä.

Matleena ei vaikuttanut kovin valmiilta vielä. Sillähän olisi laskettu aika todennäköisesti ihan lähiviikkoina. Lupasin tulla kaveriksi valvomaan mikäli vahatipat tulevat sellaisena ajankohtana että Laurilla on seuraava päivä vapaata. Muutenkin tamma vaikutti eloonsa perin tyytyväiseltä. Sillä oli kaverinaan toinen samoihin aikoihin varsova matami jonka vatsa oli aivan eri kaliberia... toivotaan että sekin kantaa vain yhtä varsaa ja kaikki on ok.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.