IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Valoisa kausi jatkuu :)Maanantai 27.02.2006 11:43

Tänään raskausviikkoja on tasan 24. Se tarkoittaa että sikiö on tästälähin periaatteessa elinkelpoinen, eli masussa on nyt sitten ihka oikea vauva! On se kyllä isokin.. eilen oltiin Solstrandissa saunomassa ja minulla oli niin tukala olo koko illan etten saanut hyvää asentoa ollenkaan. Masu painoi keuhkoja ja kylkiä särki. Täytyisi jossain vaiheessa saada uusi kuva tästä kummusta, tuon vanha kun ei ole enää ollenkaan ajantasalla.

Anne kävi Elsan selässä perjantaina, eikä tamma ottanut sitä ollenkaan raskaasti. Nyt aletaan mietiskellä sille varovaista ja helppoa liikuntaohjelmaa. Annen kanssa sovimmekin jo, että juoksutan Hetan joka perjantai ja hän vastaavasti ratsastaa Elsalla viikonloppuna. Itse juoksuttelisin sitä kerran-pari viikossa ja olen nyt koittanut saada Tiiaa innostumaan tamman liikutuksesta. Tarkoitus olisi että tulisi tänään kokeilemaan.

Kelit ovat olleet kertakaikkiaan ihania ja upeita. Aurinkoa riittää ja tammat ovat kuopsutelleet isolla laitumella nyt neljättä päivää. Itse olen välillä aloitellut vähän Ufo Aftershockin pelaamista. Buginenhan tuo on, mutta ihan ok oloista viihdettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.