IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Valitusta ja vaivoja.Tiistai 28.02.2006 13:15

Jee, uuden äippäpakkauksen kuvat ovat saapuneet Kelan sivuille :) Päätin sitten venyttää kelan papereiden laittoa huhtikuulle, jotta olisi paremmat mahdollisuudet saada tuo uusi. En oikein piittää tuosta 2005-pakkauksen mintunvihreästä ja tuolla on noita kestojakin, tosin vain yksi sisävaippa, mutta harsoja yms. mukavaa jota en ole vielä ehtinyt hankkia.

Eilinen päivä otti fyysisesti koville vaikka en mitään kummempaa tehnytkään. Selkää särki ihan ennätysmäisen paljon. Sohvalla maatessa jouduin suurinpiirtein kiskomaan itseni toiseen asentoon. Samoin yöllä heräsin aina kun piti kääntää kylkeä. Maha on jotenkin aivan mielettömän turvonnut ja nivusista hiukka ylöspäin vihloo aika-ajoin kovasti. Samoin särkee kylkiä, en tiedä onko liian kireät tissiliivit tähän syynä.

Huomenna on kuitenkin neuvola joten valitan siellä sitten lisää. Tänään myös ekaa kertaa pyörrytti ja todella voimakkaasti, joten tämä saa vähän epäilemaan omaa terveydentilaa. Mutta kun ei tiedä mikä on raskaudessa normaalia ja mikä ei... päätin kuitenkin että tänään otan oikein iisisti, enkä tee mitään ylimääräistä tallihommien lisäksi.

Tia ratsasti eilen Elsalla ja homma sujuikin odotettua paremmin. Tamma kuulemma tunnistaa pohkeet, hakee oikeaa muotoa ja on yhteistyöhaluisen oloinen. Menivät hiukan raviakin ja tamma hölkkäsi rauhalliseen tahtiin. Se kuitenkin tuntuu väsyvän hyvin nopeasti joten ratsastuskerrat on syytä pitää toistaiseksi lyhyinä. Vähän kaihoten olen katsellut muita uuden hevoseni selässä, mutta kun vara ei venettä kaada niin on odotettava kuitenkin heinäkuulle.

Olen lämmittänyt koko aamun, äitiyspakkausta on pällistelty vauvapalstalaisten kanssa ja pian voisi mennä pelaamaan Aftershockia. Huomenna onkin jo maaliskuu ja siis virallisesi *kevät* vaikka viimeyönä elohopea tippuikin taas sinne -20 asteen kylmemmälle puolelle. Päivisin kuitenkin on toinen ääni kellossa - nytkin aurinko lämmittää mukavasti ja vielä kuuden aikaan oli pihalla eilen valoisaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.