IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

RaiRaiPerjantai 25.05.2007 19:06

Mitämitä, eihän mulla ole koskaan kiire ;)

Huomenna ollaankin sitten kirkonkylällä lastenmarkkinoilla koko päivä, pitäisi jollain tavalla valmistautua koitokseen, mutta minä vaan istun koneella ja kirjoitan tähän onnettomaan blogiin ;)

Hintatiedot pitäisi ottaa ylös ja vähän miettiä mitä kaikkea otan mukaan ja mitä en, joku pöytäliina vissiin ja sitten printata hinnastoja ja kunhan mersu tulee kotiin, katsoa onko mun rekki ok kun messujen jälkeen piti ruuvailla se palasiksi. En edes tiedä missä ne ruuvit on, toivottavasti löytyy.

Mulla on ollut aika hyvä ja tasapainoinen olo koko viikon. Nyt tietty väsyttää vieläkin tuo toissaöinen varsavalvominen. Nukuin viimeyönä yli 10h mutta tuntuu että tarttisin vielä vähän lisää extraa. On ollut vaan sellainen olo että just nyt tarvitse tilaa itselleni, ajatusprosessi on vielä kesken. Nämä markkinat tuli hyvään aikaan ja sunnuntaina pitää tehdä taas reilusti päivityksiä.

Elsa ja Giitta pitäisi viedä alalaitumelle vielä viikoksi, mutta sen jälkeen saavat jäädä pysyvästi pihaan kunnes Elsa on varsonut. Sen tissit ovat vieläkin kuin nahkarukkaset, mutta ei sitä ensikertalaisesta toisaalta tiedä kuinka nopsaan maidon nostaa sitten kun on aikeissa pukata vauvaa pihalle. Harmittaa kyllä kovasti etten löytänyt Giittalle laidunkaveria siksi aikaa. Pitää toivoa ettei se revi tyystin verkkareitaan kun joutuu olemaan ilman Elsaa viikon tai pari. Näköyhteys hevosilla sentään on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.