IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Most Ruletz!Perjantai 10.03.2006 20:34

On ollut todella mukava viikko. Aivan perfecto.
Lassi on ollut melkein joka päivä jeesaamassa kylpyhuoneen kanssa ja seinälaatat ovat kohta paikoillaan! Aivan uskomatonta että ollaan päästy tylsästä gyproc-pinnasta eroon ensin psykedeelisen värisen vesieristeen muodossa ja nyt sitten todellinen lopputulos alkaa paljastua kun ollaan lyöty laattaa paikoilleen.
Sinänsä kiireaikataululla, että lopulliset värilaatat hankittiin vasta maanantaina ja eilen loppui boordi kesken ja piti lähteä tänään taas Vantaalle sitä hakemaan.

Lauri voi sitten duunissa kertoa että on joka aamu lomalla herännyt klo 6 ;)
Todellisuudessa olemme käyneet vain äkkiä aamutallilla siihen aikaan ja parhaimillaan onkin nukuttu tai halittu puoleen päivään asti. Hyvät unet ovatkin tehneet terää ja yhdistettynä näihin aivan upeisiin keleihin olen viihtynyt ulkona tavallista enemmän.

Tänäänkin tallitöiden ohessa juoksutin Hetan ja Elsan ja tultuani sisään huomasin pari tuntia kuluneen kuin siivillä. Eilen minä ja Halla olimme Lunan ja Marikan kanssa lenkillä. Hyvin jaksoin kävellä pellolla moottorikelkan uraa vaikka hankea olikin reilusti, ainoa vaan että pitkä kävely alkaa särkemään jalkoja. Mutta yhtään ei hengästytä tai sinällään väsytä. Olen oikeastaan elämäni kunnossa, tuntuu ettei minuun näin raskauden aikana tartu mitkään flunssat ja mahakin on paremmassa kunnossa kuin aikoihin - normaalisti närästää paljon ja usein, nyt ei alkuraskauden jälkeen ole tullut otettua kuin pari kertaa Samarinia.

Takassa palaa tuli ja miehet naureskelevat kylppärissä. Harmi että on jo perjantai, mutta toisaalta tässä on vielä ennen kesää mm. pääsiäisen pitkät pyhät aikaa olla yhdessä <3
Kesällä onkin sitten toinen ääni kellossa kun meidän perheen pääluku kasvaa yhdellä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.