IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

jahas, tänään on taas kiirePerjantai 29.06.2007 13:38

..sitten illalla.
Olen jättänyt lähestulkoon kaikki Lumous-valmistelut viimetippaan.
Eilen vähän inventoin ja pakkasin plus printtasin muutamia juttuja, mutta Julius heräsi printterin ääneen joten suuri osa on vielä tulostamatta.

Lisäksi pitää käydä suihkussa, tehdä kiharaletit ja katsoa kaikki aamuksi. Sitten lauantaina on aikainen herätys - yhden siiderin olen varannut perjantaijuomisiksi että saa ehkä vähän unenpäästä kiinni.

Viimeyö nukuttiin kyllä kaikki niinkuin tukit, Juliuskaan ei kertaakaan noussut törröttämään vaikka yleensä tekee sen vähintään yhdesti yössä.

Uskon että kuukauden, ehkä parin viikonkin sisään meillä otetaan ensimmäiset askeleet.
Poika nousee jo itse seisomaan ilman tukea jos löytää lattialta pienenkin korokkeen, ihan 5-10cm riittää henkiseksi tueksi. Lisäksi hän on ollut viimeaikoina kovin pusutteleva ja haliva kiljuu "äitiäiti" tai "ätä-ätä-ätä-ätä" ja syöksyy hellittäväksi.

Tulee varmaan valtaisa ikävä olla yön yli pois, luulen että olen jo tosi aikaisin sunnuntai-aamuna ratissa mikäli vaan jaksan herätä tai ylipäätään saan nukuttua yksinäni.

Aivan ihania masutuubeja saapui Pompolilta eilen! Saivat minut toivomaan että en ole myynyt sitä paisley-kuvioista sitten kun minulla taas joskus on iso maha ;) Mutta saahan niitä toki tilata lisää. Aivan mahtavia! Ja säärystimiä myös muutama uusi kuosi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.