IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Pet Cemetary?Tiistai 24.07.2007 13:58

Kelit vaihtelevat, tumma tuuli toi sateen taas helteisen maanantai jälkeen.
En valita, sadepäivissä on oma taikansa.

Siirsin omat hummat sunnuntaina mutkalaitumelle. Olen alkanut kutsua sitä luuniityksi, koska useasta kohdasta maata nousee suurehkoja luita esiin! Niitten täytyy olla kymmeniä vuosia vanhoja, joten en usko niistä olevan terveyshaittaa hevosille. Kiinnostaisipa vaan kuitenkin tietää mikä on noitten luiden tarina! Niitä on kymmenistä eläimistä, kokoluokaltaan sika tai lehmä. En ole iljennyt tutkia niitä tarkemmin. Aluksi löysin vain kasan yhden kiven kolosta, mutta tällähetkellä niitä on portilta asti ja laitumen keskellä sekä molemmilla reunoilla. Nousevat esiin hevosten tallatessa maata.
Omalla tavallaan aika pelottavaa.

Mietin ensin että voisiko esim. kunnan terveystasrkastaja tietää mistä on kyse, mutta koska omistajat ovat antaneet tämän palstan meidän käyttöömme ilmaiseksi (hevoset maisemoivat sen myös paremman näköiseksi ja siivosimme sen roskista) niin en halua tuoda heille ylimääräistä työtä mikäli asiaa alettaisi jostain syystä selvittää.
Huhuja olen kuullut että tuossa isossa rakennuksessa (aka. seksipupula) joka kuuluu heidän tonttiinsa ja on meidän nurkilla, olisi ollut joskus sioilla joku sellainen tarttuva tauti että ne piti kaikki hävittää ja sikoja ei enää myöskään siinä saa ikinä (?) enää pitää.
Harmi kun noita ihmisiä ei näe juuri koskaan koska itse päätalo on asumaton, meillä olisi heille toinenkin kysymys koskien alalaidunta... Siellä on myös erittäin mielenkiintoiset rauniot!
Koko Kartanonmäki on mysteerejä täynnä.

Olen nyt liikuttanut Elsaa kevyesti joka toinen päivä, saas nähdä tuleeko tänään tauko mikäli alkaa sataa enemmän. Täytyy tehdä tammalle kuitenkin työnteko taas alusta lähtien mukavaksi jotta motivaatio pysyy yllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.