IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Unohtuuko muistot?Keskiviikko 25.07.2007 17:36

Ajattelin kirjoittaa taas pitkästä aikaa jotain menneisyydestä, mutta en löytänyt pääni sisältä enää mitään erityisen kirkkaita kohokohtia. Nyt tuntuu ettei mitään erityistä tule esille vaikka siitä ei ole kuin viikko kun katselimme Laurin kanssa vanhoja valokuvia.

Siellä oli 10 vuotta vanha yhteiskuva minusta ja Laurista. Tulemme kioskista ulos ja Lauri on sytyttämässä kahta sikaria. Katson hänen suuntaan palvovan (?) näköisenä.
Totuus kyllä on että on ihan hetken sattumaa että minulla on sellainen halolla päähänlyöty ilme. Kuvan on kai ottanut Taneli jolle ilmeisesti tuo toinen sikari on. (??)
Taustalla paljastuu että kyseessä on pääsiäinen koska lööpissä sanotaan "Pääsiäisen Jättilehti".

Olen pukeutunut samaan takkiin jota käytän vielä näinä päivinä ja lisäksi minulla on VYÖLAUKKU! Voi taivas! Musta nahkainen vyölaukku jota käytin pari vuotta putkeen joka päivä. Nolous. Siellä oli kätevää säilyttää rahapussia, mahdollisesti röökejä (poltin siihen aikaan...) ja lisäksi pienenä nörttikuningattarena arsenaaliini kuului HD-korppu. Tuskin kyllä toimi enää kovin hyvin koska sen metallisuojuksen alle oli mennyt kaikenmaailman röökin ja hassabiksen purua ja muuta moskaa.

Tuohon aikaan Lauria näin välillä jossain partyilla, mutta en muista että olisin ollut mitenkään erityisen kiinnostunut siitä. Ihan mukava tyyppi kyllä mutta niinhän oli moni muukin kun kavereitani olivat.

Noilla samoilla partyilla teimme VDC-tarrojen levitysennätyksen.
Tämä tapahtuma oli siis Lahdessa vuonna 1997 ja tarina kertoo että niitä löytyi vielä vuodenkin perästä esimerkiksi pussipysäkeiltä ja joistain katuroskisten kyljestä. Lisäksi kaupassa käydessämme olin tosi vitsikäs ja avasin kananmunapaketin liimaten munan kylkeen tarran. Oli varmaankin ostajalla ihmettelemistä kun kotona ajatteli paistaa itselleen mehevän munakkaan tai pyöräyttää pullataikinan ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.