IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Riimuja ja remmejäTorstai 26.07.2007 15:21

Eilen oli aika sovittaa Giittan uusia blingbling-suitsia ja samalla tuli kuolaimiakin kokeiltua kunnolla ensimmäistä kertaa.
Tehtävä oli helppo, koska varsat ovat sellaisia takiaisia että laitumelle mennessä saa oikein ajaa niitä pois jos on jotain varsinaista tekemistä.
Eipä tuo ponineiti paljon hätkähtänyt kun sujautin kuolaimet suuhun ja suitset pään yli. Vähän aukoi suutaan ja ihmetteli kun säädin remmit sopiviksi. Sitten Elsa tuli tunkemaan siihen ja alkoi ajaa Giittaa pois ("onko siellä jotain hyvää? Minullekko?") joten lopetettiin harjoitukset siihen. Lupaan teille kuitenkin vielä valokuvia teiniponin blingbling-strassisuitsista ja ihan varmaan tilaan vielä joskus ponnypraktikista sellaisen kimalleriimun!! (http://www.ponnyprakt.se/index.php)

Roki oli sulkeutunut suosioon myös senverran että illalla oli sen vuoro.
Olin tehnyt avustavia riimunpukemisharjoituksia jo alkuviikosta, mutta koska turvanpäälisremmi jännitti niin paljon niin en halunnut aiheuttaa paniikkiperuutusta ja riimua ei puettu kokonaan. Nyt se laitettiinkin ensin kaulalle, mutta koska varsa ei ollut moksiskaan, niin jossain vaiheessa sujautin koko hoidon sille päähän.
Ensin pikkumies oli muinamiehinä mutta sitten alkoi ahdistaa ja jouduin suostuttelemaan sen luokseni että saatiin riimu pois. Hyvällä mielellä kuitenkin raaputeltiin vielä hetki.

Satulahuone muuten on jo hyvässä kuosissa. Satulat ovat viikonverran roikkuneet telineissään ja saatiin koukutkin seinille. "Hieman" eri näköinen kuin männävuosina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.