IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

PuuhSunnuntai 29.07.2007 22:20

Tämä päivä on kohta pulkassa. Tuntuu että olen ryntäillyt pää kolmantena jalkana joka suuntaan, silti on ollut mukavaa ja hetket ovat olleet arvokkaita. Ainoa vaan että jalkoja särkee ja väsyttää kahden huonostinukutun yötn ansiosta.

Meidän maastoreissu venyi 1,5h mittaiseksi johtuen varmaan siitä että Pimu ja Jasso eivät kävele yhtä reippaasti kuin mitä Heta ja Elsa/Severi. Vaikka mentiin ravia ja laukkapätkäkin niin metsäpolkulenkki nielaisi noin pitkän ajan. Pimu oli mukava ratsastaa, olin selässä kuin kotonani etenkin kun otin oman satulan sille. Ihana heppamummo!

Kun pääsin kotiin, Marinka kävi heittämässä hevoset ja vedet niille. Mä rupesin ruuanlaitoon, söin ja sitten tuli eräs netissä treffaamani tyyppi hakemaan noita meidän vanhoja valjaskasoja. Olin luvannut ilmaiseksi vintiltä löytyneet kamat. Siinä oli parit länget ja useammat selkävehkeet sekä remmejä, mm. mäkivyöt. Ne olivatkin paremmassa kunnossa kuin olin osannut odottaa ja olen tosi iloinen siitä että ainakin osa kamoista pääsee varmaan vielä käyttöön! Lisäksi sovitimme länkiä Elsalle ja saan varmaankin kiitokseksi ne takaisin kunnostettuna \o/ Ihanaa! Kaikki muut ovat olleet sitä mieltä ettei noilla vanhoilla romuilla tee mitään mutta vihdoin löytyi joku joille niillä on arvoa. Jatkuvuus on mahtava asia ja palan halusta nähdä nämä kamat joskus kunnossa!

Tämän jälkeen kävin äkkiä minimaalisesti siistiytymässä ja ajelin Karkkilaan Bazarille Katria moikkaamaan. Teimme salaperäisiä bisnessuunnitelmia joista ei nyt sen enempää. Kotona kävin vielä niittämässä omille hevosilla ja nyt istun tässä ihmettelemässä kun varasti mun päivän? On syytä olla tyytyväinen kokonaissaldoon. Huomenna tulee Meiju taas Rokia katsomaan ja saan Elsankin liikutettua niiden avulla ;) (olen varmaan huomenna itse aika kipeä maastoreissun jäljiltä...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.