IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

...tarkemmin aattelee käy päätä särkeen. Prkl. Pitäisi varmaan skruudata prasetamoli kun menin niitäkin ostamaan.

Niskat on ilmeisesti jumissa. Niin kauan kuin olin liikenteessä oli ihan hyvä olo, mutta kotiin tultua kävi taas päähän niin perkeleesti. Tulee paha olo tästä jomotuksesta ja kohta pitäisi mennä ajamaan scheissea pihaan.

Nummelassa tuli käytyä. Ruoka-ostoksilla, apteekissa ja sitten piti täydentää alushousuvalikoimaa kun Halla on jo siepannut tänä talvena useammat ja syönyt rikki.
Lauri sai kuningasidean ja soitti haluavansa minisukset että pääsisi niillä hevosen perässä tulemaan. Koitin toppuutella, mutta lupasin hankkia sitten sellaiset. Valitettavasti honkkarissa ei kuitenkaan ollut joten ne jäi nyt hetikohta saamatta. Mutta en usko että Elsan perään vielä uskaltaa pistää Lauria kun ajokokeilukin on suunniteltu vasta maanantaiksi.

Harmitti kyllä tänään ettei ollut kameraa.
Klaffit olivat eilen illalla tulleet laiduntarhan metsikössä langoista läpi ja jouduin pistämään ne pihatarhaan. Päiväheiniä viedessäni makasivat kaikki rivissä auringonpaisteessa. Nousivat sitten laiskasti kun näkivät että lastaan heinää niitä varten pulkkaan. Kai se on kevätaurinko nautinto hevosillekin. Saavat ottaa rennosti.

Halla oli poissaollessani repinyt keltaiset sivut ja oli nolon näköinen kun saavuin. Syystäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.