IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

so far so goodMaanantai 13.08.2007 14:12

Ensimmäinen arkipäivä.
Poika nukkuu päiväunia ja minulla on tuttuun tapaan pakastepizza uunissa ;)
Nyt vaan totutellaan taas rutiineihin. Veikkaan että ekat iltapäivät menee pojalla ränkätessä. Oli jo nyt aamulla vähän ihmeissään kun iskä ei ollutkaan kotona vaan oli lähtenyt töihin. Pienen itkunkin siinä väänsi mutta murhe meni ohi kun vähän hassuteltiin.

Tästäkin alkuviikosta olisi kai sitten tulossa kuuma.
Mä toivoisin että pari päivää lämmintä ja sitten viilenisi. Saataisi laitumia vielä kasvamaan niin että hevoset pääsisivät "hyvänmielen laiduntamiseen" vaikka ei tuo enää niin turboruokaa olekkaan tähän aikaan vuodesta. Kuivaheinää nakerretaan pitkin hampain, Giittakin oikein kaivelee niitä kasoja ja ottaa pieniä tuppoja suuhunsa. Mutta sen kanssa on elettävä, Suomen kesä on lyhyt hevosillekin. Vielä ulkokausi kuitenkin jatkuu meillä - voi olla että hevoset ovat yöt ulkona aina lokakuulle asti.

Firman juttuja pitäisi taas vähän raapia kasaan, mutta tarvitsisin ehdottomasti pari laskua tavarantoimittajiltani että voin laskeskella mihin meillä on varaa. Nyt nielee kuitenkin tuo Kaksplussan mainos ison palan, sitten pitäisi tehdä Elodie Detailsin ja Pompolin tilausta, ehkä ankkojakin hankkia ainakin ennen lokakuuta ellei mieluiten jo ennen lehden ilmestymistä..
Tilillä on hyvin rahaa, mutta ei toisaalta yhtään liikaa kun mietitään että myyntipaikkakin pitää maksaa. Tavara kuitenkin liikuu taas ihan mukavasti kun tuli syksy, kesäkuukaudet olivat hiljaisia joten sain hieman lomaa minäkin :)

Jahas, jokohan uuni olis kuumennut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.