IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Jännitystä kerrakseen!Maanantai 27.03.2006 12:35

Ihan ensimmäisenä tulee jännittää tätä iltaa. Anne tulee kokeilemaan Elsalla ajamista. Emme tiedä mitä muuta on odotettavissa, kuin että tamma (vaikka kokenut onkin) on vahva ja hyvin "suikkulainen" aisojen välissä.

Huomenna on lääkärineuvola. Se nyt ei oikeastaan kyllä jännitä kauheasti, mutta illalla tulee vuokraajaehdokas Elsaa katsomaan. Pikkuisen kuumottelee, että kelpaako meidän puskapolle hänelle ratsuksi.

Perjantaina sokerirasitustesti joka ei myöskään sinällään jännitä, mutta nekrottaa kyllä miten selviän moisesta kidutuksesta yhtenä kappaleena.

Maanantaina onkin sitten ihan oikeasti aika totiset paikat, kun mennään katsomaan vauvaa 4D-ultrasta!
Kun Lauri saa bonukset niin pätettiin nyt sitten kuitenkin mennä tuonne, vaikka alkaa olla ihan viimeiset ajat. Kysyin heti ekaksi puhelimessa että miten hyvin niitä aikoja on lähiviikkoina, koska tänään rv on tasan 28 ja jos mennään yli 30 niin kaveri alkaa olla jo niin iso ettei välttämättä kauheasti näy.

Mieli parani vähän kun sain tuon ajan varattua. On nimittäin vähän nurjat fiilikset muuten.
Masu kipuili yöllä ja autoremontit pitkittyy. Skodasta oli tullut melkein iskari renkaasta läpi ja saadaan olla tyytyväisiä että selvittiin eilisestä reissusta yhtenä kappaleena. Mersun jarrujakaan ei saatu kerralla laitettua vaan niihin pitää hakea uudet palat. Remontti ei oikein edistynyt viime viikonloppuna.
Kirsikkana kakun päälle sain siivoilla Hallan oksennusta tänä aamuna. En tiedä mistä sille oli paha olo tullut, mutta niin vaan laatoitti - onneksi muovilattialle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.