IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Aikakärpäset kuin nuoliKeskiviikko 29.08.2007 14:23

Melkein viikko on taas hurahtanut huomaamatta. Ja tämä koko kuukausikin. Viikot eivät tunnu enää aivan niin pitkiltä koska väsymys on hieman hellittänyt. Sellainen peruslaiskuus on vielä jäljellä ja pitääkin olla koska rehkimisestä tulee niin totaalihuono olo. Pahoinvoinnin huippu oli perjantaina jolloin vain makasin sohvalla ja valitin, mutta tämä viikko on ollut helpompi - johtuukohan niistä inkiväärikapseleista joitten tehoon en uskonut mutta päätin kokeilla? Toisaalta parin viikon päästä tämän pitäisikin alkaa hellittää jos homma menee tutun kaavan mukaan.

Pakastepizzaa uunissa, poika nukkumassa. Se vanha tuttu rutiini.
Jäin suustani kiinni puhelimeen Lehtosen Mirkan kanssa, kuinkahan mahtaa käydä kun menen sinne visiitille parin viikon päästä. Odotamme molemmat innolla sitä että Amatsoni tulee Vihtiin, koska Mirkka ei ole nähnyt varsaa ollenkaan ja minäkin vain kahdesti. Onhan pikkutamma sentään Nipsun ensimmäine varsa ja tänä kesänä orilla oli myös laidunseuraa Mirkan omasta tammasta.

Meille ei ole tulossa varsoja ensi kesänä, mutta sitäkin enemmän jännitän sitä onko Elsan entinen tallikaveri Heta nyt tiinenä vai ei. Käyn kurkkimassa Hemun blogia joka päivä jos jotain uutta tietoa asiasta olisi ;) TAHDOMME VARSOJA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.