IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Sokerinperkele.Keskiviikko 29.03.2006 21:40

Juu, siis eilen neuvolassa oli ekaa kertaa kusessa sokeria ja mikä "kivointa" rasitustesti on perjantaina. Sain masentavat nivaskan miten minun tulee elää ja millä saan pidettyä sokerin tasaisena.

Olen syönyt tämän päivän tuolla inho-ohjeella ja olenkin ihan kurkkua myöten täynnä ja päätä särkee, eli ilmeisesti jotain on mennyt pieleen?
Täytyy toivoa ettei testeissä ilmene mitään fatal erroria ja joutuisin lisätutkimuksiin.. tähän asti pissa on kuitenkin ollut aina puhdas mutta nyt tähän oli tullut lisäksi aivan sikamainen painonnousukin joten saas nähdä mikä on tuomio.

Tämmöisiä ruokia kun syö, niin ei ole oikeastaan nälkä, mutta silti tuntuu että jää jotain puuttumaan. Tänään olen heittänyt huiviin porkkanoita, retiisejä, puolikkaan banaanin, yhden jugurtin, yhden leivän, pienen annoksen puuroa ja viimeisenä kietaisin kaupan mikro-lihakeiton. Kuulostaa paljolta, mutta kilokalorit jäävät vielä näilläkin alle 500 ja kaksi kertaa pitäisi jaksaa syödä. Sen vuoksi tästä tulee niin iso numero kun pitää kellon kanssa kytätä että syö tarpeeksi usein. Jo tunnin päästä pitäisi muka jälleen kaivaa kaapista jotain vaikka ei YHTÄÄN tekisi mieli.

Tänäänkin rakastan Lauria enemmän kuin eilen.
On mukava huomata miten päivä päivältä tunne kasvaa vaikka ei olisi uskonut että se voisi olla edellistä suurempi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.