IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

HäläpäläKeskiviikko 31.10.2007 18:34

Ihan ensiksi onnea rakkaalle miehelleni joka täyttää tänään ruhtinaalliset 28-vuotta. Teiniyden ja lähestyvän keski-iän välissä ei tunnu olevan mitään. Kai se vanhuus sitten jonain päivänä iskee vasten kasvoja...

Kävin moikkaamassa faijaa tänään ja kerroin että Jullesta tulee sitten keväällä isobroidi. Oli arvannut kuulemma (muka) sen jo, mutta ei ollut viitsinyt kysellä kun tietää että kysely ärsyttää minua, mikä onkin ihan totta. Tässä vaiheessa mahaa ei peitä oikein mikään, raskausviikkoja on tänään tasan 17 ja olo alkaa kohentua. Iskiasvaivatkin ovat vähentyneet ja jaksaminen parantunut jälleen. Ei tuota raskautta edes muuten huomaisi ellei liikkeitä tuntisi välillä ja masua vaistomaisesti varoisi kun Julius tulee hyppimään siihen päälle.

Käytiin lapsen kanssa tänään Karkkilassa vaunuttelemassa. Jatkuva "brmbrm!" kuuluikin rattaista kun isot autot suhahtelivat ohi. Ostin pojalle maanantaina "Komeita Kulkuneuvoja" -katselukirjan jota on luettu kyllästymiseen asti ja nyt sitten autot tuntuvat menneen kiinnostavuudessa hevosten ohitse... haettiin iskälle synttärilahjakin mutta en kerro sitä tässä jo Lauri sattuu lukemaan blogia ennen töistälähtöään ;)

Saatiin maanantaina vihdoista viimein talliin valot ja pystyn nyt tekemään tallityöt illalla ilman Juliuksen vinkumista taustalla. Tänään onkin vuorossa pihaton siivous ja karsinoiden kuivitus. Boksit ovat varmaan masentavassa kunnossa kun eilisen koko päivän jatkuneen sateen vuoksi klaffit tulivat hieman normaalia aikaisemmin sisään. Se kostautuikin sitten kun aamulla heti 7 jälkeen kuului tallista piinaavaa kuopsutusta. Halusivat perkeleet ulos kun yö käy liian pitkäksi. Välillä tuntuu ettei niille mikään riitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.