IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Hevosia ja hevosjauhantaaSunnuntai 04.11.2007 20:45

Ihanaa Meiju maisemissa :) Viikon piristys!

Ajeltiin ensin Johannalle jossa Meiju tutki Sindrin läpikotaisin, itse toimin kommentaattorina vieressä. Sitten heppa sai vielä etuosan hieronnan ja mobilisoinnin. Oli mukavaa kun pitkästä aikaa pääsi funtsimaan ja spekuloimaan näitäkin asioita... siitä on lähes 2v aikaa kun tein viimeksi hierontoja aktiivisesti, silloin niitä olikin välillä useampi viikossa. Lopetin sitten joskus 18. raskausviikolla ja sen jälkeen on tullut tämä sitkeä ihottuma käsiin. Välillä parempi, välillä huonompi mutta on tuurista kiinni voisinko hommia tehdä.
Toisaalta olisi kiva taas joskus, aika näyttää. Nytkin koin monta ahaa-elämystä jotka olisivat ennen olleet automaattisia havaintoja, pää näissä asioissa ruostuu.

Jäimme vielä tunniksi Johannalle istumaan, hevosista (+kissoista ja käärmeistä jotka eivät ole minun alaani) riitti juttua ja olisi riittänyt vielä paljon pidempäänkin, mutta meidän hummilla alkoi olla päiväheinäaika. Tai itseasiassa oli jo tuntia aikaisemmin mutta pieni heitto ei tunnu missään ;)

Oli ollut tarkoitus myös liikuttaa kevyesti Elsa ja käsitellä vähän Rokia, mutta kun olimme saaneet tallityöt (ennätysajassa) tehtyä niin niillä oli vielä niin paljon heinää edessä että päätimme antaa tamman olla rauhassa. Meiju hieman harjaili "pehmoleluvarsaa" tarhassa ja löysättiin jälleen riimua. Pojan pää kasvaa sellaista vauhtia että parin viikon välein joutuu tarkistamaan säädöt.
Muutenkin katseltiin että varsa alkaa ottamaan jo aikamoisia mittasuhteita. Ei se nyt toki vielä aikuiselta näytä mutta pään koko on sitä luokkaa että varmaankin saavuttaa viimeistään ensi kesänä emänsä naaman koon. Elsa nyt onkin aika lyhytturpainen. Korvat ovat melkein yhtä pitkät kuin Elsalla ja jalkojen nivelet emän kokoluokkaa. Kroppa on vielä pieni, mutta jalkojen korkeus on about sama kuin emällä. Väri on astetta tammaa tummempi, sellainen vähän viininpunainen tällähetkellä. Todella paksu hyvännäköinen talvikarva ja nyt jo vasemmalle kääntynyt harja. Suloinen ja rauhallinen varsa. Antoi Meijun käydä läpi koko kropan ja koskea mahanalusen ja jalatkin. Mikäs siinä emän vieressä heinäkasalla oli ollessa kun samaan aikaan rapsuteltiin ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.