IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

pahLauantai 10.11.2007 15:52

Olisi miljoona aihetta josta tekisi mieli kirjoittaa jos jaksaisi ja tohtisi, edes viitsisi.
Mutta sitten kun tulen tähän koneelle niin inspiraatio loppuu. Muutenkin paska fiilis tämän kelin takia, nihkeää ja kosteaa sisällä ja oksettaa kun kädet haisee Hevosmuurille (jos joku ei tiedä niin se on maalattava pureskelunestotökötti).

Tallilla on märkää ja nihkeää, karsinat on kuin niihin olisi ämpärillä heitetty vettä koska viimevuotiset turpeenloput ovat päässeet kastumaan eivätkä paljon kuivita.
Kaipaisin jostain talliapua, Marinka ei sitten ilmeisesti pystykkään lapsen takia tekemään kuin pääsääntöisesti viikonloppuisin joka taas ei mua auta niin paljon koska olisi silloin aikaa tehdä itsekin ja Meiju voi toki auttaa kun käy, mutta sekin yleenä viikonloppuna.

Juurikin kylmät, pimeät ja märät loska-illat keskellä viikkoa ovat pahimpia. Kömmin talliin klo 21 kun nurkkakarsinaa ei edes näe siivota kunnolla ja hevoset huutelevat kärsimättöminä ulkona.
Laurilla on kyrpä otsassa koska Elsa ja Roki pureskelevat tallin ulkolaudoituksen rimoitusta ja mulla oli kyrpä otsassa tänä aamuna kun Giitta ja ilmeisesti Jasso alkoivat tallissa pureskella seiniä klo 6 enkä saanut nukuttua enää. Aamutallin jälkeen sipaisin hevosmuurin ja sadistisena haluaisin nähdä ensimmäisen ilmeen siinä turvassa joka erehtyy maistamaan karsinanlaitaa. Kau-Stoppi ei ole mitään verrattuna tähän myrkkyyn!

Notta paskaa on hevosenomistajan arki nykyään 6kk vuodesta kun ei tule kuin paskaa taivaalta ja kaikki paikat ovat liejussa.
Pikkuisen vilkuilen jo Giittalle ajo-opetuspaikkaa maalis-huhtikuuksi, mutta en tiedä kuinka moni ottaa ponivarsoja.
Tämä olisi ainakin ihan siivo ja pieniruokainen, fiksu oppimaan. Saapi vinkata jos tietää jonkun!
Voi olla amatöörikin kunhan osaa senverran ettei tämä harjoituskappaleeksi joudu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.