IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät


Ulkona on +15 ja enemmänkin! Neuvolaan lähdin ihan pelkässä T-paidassa (no housut oli toki jalassa) ja oikein näppärästi tarkeni. Todella kaunista, lämmintä, ajoin ylinopeutta ja luukutin Helloweenia sydämeni kyllyydestä koko matkan kirkolle. Takaisintultaessa sama, mutta vielä parempana: Kävin hakemassa S-marketista jätskin itselleni. *slurps*

Vielä muutama eri vaihtoehto niin sitten on kaikki kevään uutuusjäätelöt testattu!
Valion Melba oli mainio, 3 suklaata taas aika mitäänsanomaton. Classic valkosuklaa Light ei ollut lightia nähnytkään, kun yhdessä puikossa on kilokaloreita 210. Vertailun vuoksi Magnumin perus valkosuklaapuikossa on 255kcal joten eroa ei ole nimeksikään.
Domino jätski oli ihan jees ja Geisha tosi hyvää. Pepestä tykkäsin myös vaikka en yleensä ikinä osta isoja tuutteja - tämä oli kuitenkin pakko kokeilla.
Uusi Puffet olisi muuten ihan jees mutta vaalea vohveli ei ole makuuni.
Sitten on nämä Classicin(?) marjapuikot. Suosikkini ehdottomasti mustikka, mutta myös lakka ja mansikka olivat aikasten jees.
Seuraavaksi kokeiluun Valion minttusuklaa-tuutti, ehkäpä jo huomenna!

Neuvolassa kaikki oli just eikä melkein niinkuin pitää. Seurrava käynti on vasta kolmen viikon päästä, mutta sitten pitää alkaa rampata kerran viikossa. Viikkojahan on nyt siis 32+2 ja käyrillä mennään. Hemppaa ei oteta enää kuin kerran koska se on pysynyt hyvänä, verenpaine parempi kuin koskaan ja pissa puhdas.
Painoa oli -350g/viikko, mutta se selittyy osittain sillä että minulla ei ollut ylimääräistä päällä eli todellisuudessa painoa on pysynyt suurinpiirtein samassa mutta lasku on pysähtynyt. Mainiota!
Neuvlolantäti oli sitä mieltä että kuulun siihen ryhmään joille raskaus sopii, kun kerroin että olen ollut paljon terveempi ja jopa paremmalla tuulella kuin normaalisti. Toivottavasti tulevissakin (?) raskauksissa olen yhtä hyvässä kondiksessa :)

Jos jotain hyvää, niin ihan pikkuisen huoltakin. Matleena ähkyili taas lievästi eilenillalla joten rampattiin sitten yötämyöten tarkkailemassa sitä. Lähinnä oireilu oli makuulle menemistä ja ruokahaluttomuutta. Muuten tamma ei ollut kovin levoton ja oireet helpottivatkin parissa tunnissa. Aamulla se oli taas oma nälkäinen itsensä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.