IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 27.04.2006 17:05


Huomenna alkaa pidennetty viikonloppu kun Lauri on saldovapaalla. Ihanaa, superia, parasta!
Nyt kun saisin tesktit valmiiksi siihen mennessä. Oikein hävettää kun tänään en ole edes aloittanut vaan on tullut säädettyä kaikkea muuta. Eilen kirjoittelinkin n.6h ja olin illan onnellisesti pihalla kuin pieni eläin.
Lakiteksti on kieltämättä aika rankkaa sovellettavaa.

Vaan joskus saa vähän hemmotella itseään. Kävin Hesessä syömässä ruisfilehampurilaisen jossa oli possun sijaan kanapihvi ja lisänä jalapenoja. Maksoi mansikoita, mutta sen kerran kun käyn niin voi vähän panostaakin. Oli hyvää ja masu on vieläkin pinkeänä. Näillä keleillä on sitäpaitsi ihanaa ajella, popittaa ja lauleskella mukana. Viikonloppuna vaihdetut kesärenkaat on vielä silaus tähän nautintoon. Hitto soikoon, en halua ikinä mitään muuta autoa kuin tuon rakkaan mersuni! Ajo-ominaisuudet ja tuntuma on niin jumalainen että en edes ymmärrä miten harkitsin aikaisemmin talvella siitä luopumista.
Vaan taitaa olla merkkikohtainen juttu, koska ajaessani kuukausi takaperin faijan 124:llä, oli se pitkälti samanlainen perseen alla eikä ehkä yhtä crude kuin tuo omani. Tykkäsin kovasti myös siitä ja ehkäpä siinä vaiheessa kun auton vaihto tulee ajankohtaiseksi (nyyyh) niin tuo korimalli on hintaluokaltaan meille sopiva.

Minusta on tullut lievästi misantrooppi. En halua liikkua pihalla silloin kun naapurinmummot ovat puutarhatöissä ja muutenkin vältän kontaktia heihin.
Suoraansanoen en ole muuten kuin morjenstanut niitä viime joulukuun alun jälkeen jolloin tuo nuorempi tuli tänne kännissä ja oli ärsyttävä emmekö meinanneet saada sitä lähtemään.
Toivottavasti hävettää häntä itseäänkin sen verran että ymmärtää syyn välttelyyn.
Minulla oli tuolloin tottakai vielä karseimmat pahoinvoinnit päällä ja lisäksi 2 päivän sähkökatkos ja epäilys keskenmenosta.
*puistatus*

Mielelläni muutenkin pysyn erossa ylimääräisestä p:n jauhannasta, en tykkää että vieraat ihmiset sekaantuvat meidän asioihin kovin tuttavallisesti. Raskaudestani huolimatta en koe olevani mitään yleistä riistaa joten olen hyvin tyytyväinen jos vauva syntyy ilman että kaikki naapurit käy vuoronperään kyselemässä samat tyhmät kysymykset läpi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.