IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

Ahnaan miehen kiusaus!Lauantai 19.07.2008 12:15

http://www.city.fi/artikkeli/Sis%E4piiri/2735/

Kysymys Walter de Campille:

"Kysymys: Auringon kuumottaessa ihoa vaatekerta ohenee...mutta vain itseäni varten, olenhan laatudaami. Miksi sallitaan miehisyyden, oikein äijämäisyyden perikuvaksi viheltää, kääntää pää perää mittaamaan, mittailla povea katseella ahnaasti...mitä miehet siitä saa...onko miehillä alitajuntainen lajikoroste, että toiselle miehelle huomioksi muuten, että tuossa menee kissa, kun en minä sitä napannut, mutta kuitenkin katseella merkkasin sen...vai mikä on tuo ahnaisuus, brutaalisuus? Harvemmin miehet katsovat kaljapulloa yhtä ahnaasti kuitenkaan juomatta sitä. Ja miksi nämä ahnatukset ovat yleensä sitä jo kulahtunutta/avioliitossa marinoitunutta kodinkonemyyjää? Miksi oikeat komistukset eivät ole omaksuneet tätä käyttäytymismallia...onko se sitä metroseksuaalisuuden ilmentymää?
Mehujää, 29v

Vastaus: Ahaa, haluaisit, että miehet eivät katsoisi perääsi eikä poveasi. Mutta kun ihmislajin säilyminen maapallolla on pelkästään sen varassa, että vastakkaista sukupuolta olevat henkilöt tuntevat vetoa toisiaan kohtaan. Muuten koittaa karmea lopunaika, jolloin jyrsijät hallitsevat maailmaa. Ahnas halu on geeneissä. Voi olla että "oikeat komistukset" eivät noudata tätä käyttäytymismallia, mutta se ei tarkoita että he eivät panisi merkille muotojasi. He vain ovat cooleja ahnatuksia. Älä kuitenkaan masennu, toiveesi nimittäin toteutuu! Sinun ei tarvitse odottaa kuin 15-30 vuotta ja ahnaat, brutaalit katseet lakkaavat kohdistumasta sinuun. Muutut näkymättömäksi. Voit myös nopeuttaa mielenkiintoisuutesi katoamista ylensyömällä. Nauti nyt kuitenkin siitä, että olet haluttava nainen, ennen kuin se on myöhäistä."





http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807187972348_ul.shtml

Symmetrinen keho, seksikäs ihminen
18.7.2008 18:17
Ihmiset, joilla on seksikäs ja viehättävä ääni ovat yleensä keholtaan symmetrisempiä, väittää Susan Huges, evoluutiopsykologi Albright Collegesta.

Huges kertoo Yahoo Newsien julkaisemassa jutussa äänen sisältävän paljon biologista tietoa, ja symmetrinen keho on suoraan yhteydessä kumppanin valintaan. Hän huomauttaa, ettei seksikäs ääni ole yhteydessä kauniisiin kasvoihin.

Huges laittoi sata ihmistä arvioimaan äänestä muun muassa lähestyttävyyttä, terveyttä, rehellisyyttä, älykkyyttä, kypsyyttä ja lämpöä. Testiin osallistujat olivat yleisesti ottaen samaa mieltä siitä, mikä tekee äänestä viehättävän. Hän ei kuitenkaan saanut selville sitä, mikä ominaisuus oli kyseessä.

- Voimme olla yhtä mieltä äänen seksikkyydestä, mutta emme voi vangita sitä esimerkiksi tietokoneelle, hän toteaa ja jatkaa tämän olevan merkki siitä, että ihmisen sisäänrakennettu havaintomekanismi on luultua edistyksellisempi.

STT

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.