IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

Voihan törröttävät tissit sentään!Keskiviikko 06.02.2008 17:36

http://www.iltasanomat.fi/keskustelut/thread.jspa?threadID=3826

Miten käy viiksimiehille?
2.2.2008 8:39
Tämä tästä nyt vielä puuttui! Muutenkin elämä heittelee ja nyt omistamani ylähuuliviikset julistetaan pannaan.

Puhutaan kalapuikkoviiksistä, jotka kertovat tekijästään paljon, esimerkiksi sen, että voi olla potentiaalinen naisten ahdistelija. Jotain rajaa sentään.

ihmettelijä


ihmettelijä : Ei kannata provosoitua typeryksien höpötyksistä, 80-luvulla viiksekkäiden väitettiin olevan impotenttejä. Olen 60v eikä lääke apua ole vielä tarvittu. Viiksttömien kateutta se vain on. Aina nämä parrakkaat naiset keksivät jotain valheita miehistä koska eivät itse kehtaa pitää viiksiä.
Vastaa viestiin 8/169 Pena 2.2.2008 10:42


ihmettelijä : Tämäpäs taas tasa-arvo juttu, vedetään viiksestä miespoloja. Meneppä jollekin täti eläjälle viiksistään huomauttamaan niin paikalla on paitsi painituomari myös tasa-arvovaltuutetun assintentit. Viikset ovat arka paikka aikamme haavoittuvaisessa kehokielen karvanverran paremmin kehittyneessä singnaalikentässä.

Itse kasvatin viikset saatuani huuliherpeksen joka pesii yläläpäässä. Hyvin peittää. Viikseni eivät ole kalapuikkoja nähneetkään, nämä ovat somanäverteiset mummonlihapullakarvatupsukat. Jestas vielä: korvistanikin kasvaa karvoja yhtenä suihkeena. Rakastajattareni mielestä minä olen kuin iso kulmikas kissa: ilvesmies.

Olenhan minä potentiaalinen ja aktiivinen naistenahdistelija mutta tyydyn vapaaehtoisahdisteltaviin.
Vastaa viestiin 10/169 silo 2.2.2008 10:44


ihmettelijä : Kyllä ne ihmiset jotka parran kasvattaa täytyy olla joku "salaisuus" miksi viikset tai parta täytyy olla. Henkilökohtaisesti en pysty olemaan ajamatta partaa kahta vuorokautta pidempään, mikäli se on käytännössä mahdollista.

Tänä aamuna ajelin kahden päivän parran Braun 5614:llä, kun olevinaan eilen illalla en jaksanut/viitsinyt. Mitä naisten suosioon parrattomien tai partaisten kesken tulee, niin olen nähnyt molempien kainaloissa Lyylit jos Dooriksetkin.
Vastaa viestiin 11/169 behemot 2.2.2008 10:47


ihmettelijä : "Ajakaa kunnolla tai antakaa kasvaa" siinä asia täydellisesti sanottuna, sillä kaikki välimuodot on rumia, pelleilyä ja snoppailua.

Sama koskee naisia pitkä tukka kuuluu naisille ja kynitty malli feministeille ja poikamaisille miehille joilla kollihormoonit hyrrää.

Luoja loi miehelle parran joten annetaan sen kasvaa täydellisenä tai sitten ajetaan se kokonaan pois häiritsemästä, koska sitä ei enää sisätöihin siirrytäessä välttämättä tarvita.

Viikset vaan pannaan sillä niile ei ole mitään järkevää käyttöä, jos ei nyt sitä tavoitella ettei räkänokilla räkä valu suuhun vaan stoppaa viiksiin.
Vastaa viestiin 13/169 umppa 2.2.2008 11:08


konkari : "Aina nämä parrakkaat naiset keksivät jotain valheita miehistä koska eivät itse kehtaa pitää viiksiä."

Tismalleen! Pata kattilaa soimaa, ja sitä rataa. Antamalla takaisin samalla mitalla pärjää kyllä huulta heittäville häiriköille. Tietysti jos oma äly tai huumorintajukaan ei suo edellytyksiä selvitytyä sanaharkoista, on tehokas keino kertoa murheensa iltapäivälehdille. Sääliksi käy.
Vastaa viestiin 17/169 Stadin friidu 2.2.2008 11:30


umppa : Hitlerillä oli viikset, Stalinilla oli viikset, Mannerheimilläkin ja monella muulla menneisyyden hahmolla, ja onhan Tero Rönnillä, Veltohkolla Virtasella jne viikset nenän alla, mutta:

Viiksissä on eroja. Topakat hitlerimäiset ja miksei myös chaplintyyppisetkin viikset ovat aivan toista kuin veltonraukeat panchovillat.

Nyt olisikin syytä, vaikka ei ole koiraa karvoihin katsominen, täsmentää se viiksityyppi joka eniten pukee miestä likistelijän hahmoon.

Mikähän viiksityyppi mahtaa, silohyvä, tulla kyseeseen oikein himokähmiän räkäjarruissa?
Vastaa viestiin 19/169 metsän poika 2.2.2008 12:23

Tiamat - Do You Dream Of Me?Maanantai 15.10.2007 22:48

Come down, slowly
I'm waiting by your side
Come down, carefully
I'm waiting by your side

I'll grab you when you fall
Down to the waking hours
Silent sweeps as golden corn
Down to the waking hours

How i wish that I could
Break into your dreams
Do I have the force I need
To break into your dreams

I hold you in my arms
Dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
"Do you dream of me?"

Sharp Dresses ManLauantai 06.10.2007 17:43

Clean shirt, new shoes
And I dont know where I am goin to.
Silk suit, black tie,
I dont need a reason why.
They come runnin just as fast as they can
Coz every girl crazy bout a sharp dressed man.

Gold watch, diamond ring,
I aint missin a single thing.
And cufflinks, stick pin,
When I step out Im gonna do you in.
They come runnin just as fast as they can
Coz every girl crazy bout a sharp dressed man.

Top coat, top hat,
I dont worry coz my wallets fat.
Black shades, white gloves,
Lookin sharp and lookin for love.
They come runnin just as fast as they can
Coz every girl grazy bout a sharp dressed man.

PääsiäishanukasTiistai 25.09.2007 04:07

Muinaissuomalaisen perinteen mukainen hanukas on komea lisä pääsiäispyhien juhlapöytään. Velipuolikuu paljastaa maukkaan herkun ainekset ja teko-ohjeen.

Resepti:
20 litraa voitaikinaa
8 dl voisulaa
1 omena
1 raaka hanu

Pesty ja ajeltu hanu voidellaan voisulalla, ja sen suuhun asetetaan omena. Hanu peitetään etukäteen valmistetulla voitaikinakannella.

85-kiloisesta hanusta valmistettua pääsiäishanukasta paistetaan 250 asteessa kuusi tuntia.http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=29&t=402&a=3582

Bliss - Wish u were hereLauantai 04.08.2007 04:55

Like waves to the shore
Part of the ocean
The stars is high above
Part of the sky


Now I drift to you
I dream of a river
A water so blue
Wish I could live there


Wish you were here
Wish you were here


Like the air that I breathe
You´ll be there
The wings that I need
When I wanna fly


Now I drift to you
I dream of a river
A water so blue
Wish I could live there


Wish you were here
"Rakkaus on kokonaisvaltaista toisen ihmisen ja itsensä hyväksymistä. Jos ihminen ei ensin opi oikealla tavalla rakastamaan itseään, ei hän osaa rakastaa toistakaan.

Sellainen hyvä teko lähimmäistään kohtaan, että hyvän teon kohteeksi joutunut ei tiedä hyvätekijäänsä on aika pyyteetöntä lähimmäisrakkautta. "Antakaa almunne salaa..."
Muita rakkauden perusajatuksia on "Tee lähimmäisellesi mitä toivoisit itsellesi tehtävän".

Rakastuminen taas on lievästi psykoottinen tila, joka voi helposti kuohua yli. Muutenhan se on hieno ja arvokas lahja ihmisellä jos tunne on molemminpuolinen. Se voi olla myös ahdistava kokemus, jos vastapuoli ei tunne samoin - ahdistavaa kummallekin. Mustasukkaisuus on rakastumisen kääntöpuoli. Lievä mustasukkaisuus on toista osapuolta imartelevaa. Voimakas taas vaarallista, varsinkin sille joka tuntee sitä.

Voisi sanoa, että ihmisen perusvietit: Pariutumisvietti, sosiaalinenvietti, itsesäilytysvietti ovat pääosissa. Kaikki nämä ovat tärkeitä, mutta jos ne alkavat hallita ihmistä niin silloin on vaikeuksia tiedossa.
Mustasukkaisuus johtuu omasta riittämättömyyden tunteesta; jos ihminen rakastaa toista, mutta samalla on epävarma omista valmiuksistaan olla tasaveroinen kumppani, hän usein yrittää alkaa hallita toista osapuolta vaikka rakastaakin tätä. Voi vain kuvitella millainen tuskainen myllerrys näin tuntevan ihmisen sisällä käy; tunteet - negatiiviset ja positiiviset pirstaleina sekaisin - hallitsevat mieltä - järki kulkee monta askelta jäljessä.

Kun ihminen ymmärtää oman arvonsa maailmassa, hän on kypsä rakastamaan toista ihmistä ilman pelkoja. Jos toinen sitten pettääkin suhteen jostain syystä, voi todeta, että hyvä kun loppui, ei se olisi kestänytkään. Ja jatkaa tietään jättäen asian taakseen.
Eihän se tietenkään niin yksinkertaista ja helppoa ole, mutta perusperusteiltaan juuri näin.

Rakastuneiden ei kannattaisi rynnätä sitomaan itseään, omaisuuttaan ja itsetuntoaan avioliiton lopullisilta tuntuvilla sakramenteilla ennen kuin rakastumisen pintakuohu on laskeutunut. Ja harkita vielä senkin jälkeen pitkään."

"Suuteleminen merkitsee ensisijaisesti toisen ihmisen paljaan ihon koskettamista huulilla, jotta molemmat tai jompikumpi tuntisi kosketuksen tuottamaa mielihyvää. Suutelun tarkoituksena tai tuloksena on myös läheisyyden kokeminen suudeltavan kanssa.

Länsimaisissa kulttuureissa suutelu on yleisimmin romanttinen ele tai seksuaalisen kiinnostuksen osoitus, ja tyypillisesti tilanteessa suudellaan huulia tai paljasta ihoa. Suutelu on myös tapa tervehtiä, tällöin yleensä suudellaan kevyesti poskea tai kämmentä. Eri maittain vaihtelee, kuinka paljon suutelua käytetään tervehtimisessä. Joissain maissa se on arkipäiväistä, kun taas toisissa sitä ei juuri esiinny.

Suutelun alkuperästä on olemassa teoria, jonka mukaan suutelu on saanut alkunsa äitien tavasta ruokkia lapsia antamalla näille ruokaa suuhun omasta suustaan. Muinaisessa Kreikassa tutkimusten mukaan miehet suutelivat naisiaan maistaakseen ovatko he juoneet viiniä.

Suutelu voi olla kevyt kontakti suudeltavaan (usein poskelle) tai sitten toisaalta "kielisuudelma", joka voi olla useiden minuuttien mittainen tapahtuma, jossa osapuolet työntävät kielensä toistensa suihin ja nuolevat toistensa kieliä ja suun sisäosia. Pitkät kielisuudelmat kuuluvat vain seksuaaliseen suutelemiseen, mutta suulle voi kuitenkin suudella myös tervehtiessä.

Mitä tahansa muutakin kuin toista ihmistä voi suudella. Suutelulla voi osoittaa kiintymystä vaikkapa tiettyä esinettä kohtaan. Suutelu voi olla myös symbolista: esimerkiksi jos suutelee ulkomailta palatessaan lentokentän asfalttia, syynä on luultavammin halu ilmaista tapahtuman näkijöille, että on todella ihanaa palata kotimaahan, kuin toive kosketuksen tuottamasta mielihyvästä. Symbolisen suutelemisen muoto on myös "lentosuukko", jossa henkilö suutelee kevyesti sormiaan kämmenen sisäpuolelta ja kääntää sen jälkeen kämmenensä ikään kuin lähettäen suudelman johonkin suuntaan. Urheilussa monissa lajeissa on tapana suudella voittopalkintoa. Myös esim. jääkiekkoilijat saattavat suudella mailansa lapaa tehtyään tärkeän maalin tai jalkapalloilijat voitettuaan pokaalin. Suutelu on romanttinen kahden ihmisen välinen ele."

Simple as hole!

Äiti vai käkiemoLauantai 14.07.2007 17:00

"Äiti vai käkiemo
14.7.2007 1:34

Äitienpäivää on vietetty jo sata vuotta, joten sen voisi aivan hyvin lakkauttaa turhana hurskasteluna ja valheellisena tekopyhyytenä. Päivä perustettiin alun perin kovia kokeneiden naisten kunniaksi.

Suomeen se tuli kokoomuslaisen kansanedustajan Vilho Reiman tuliaisina Yhdysvalloista vuonna 1918 kunnioittamaan lähinnä valkoisten äitejä, jotka olivat nähneet kansalaissodan kauhut. Erityisesti sotien aikana äitejä on kunnioitettu, kun he ovat pitäneet kotirintamaa pystyssä.

Kovia naisia tuolloin olikin, mutta sellaiset äidit ovat kadonneet. Äidin vastuun ovat ottaneet kantaakseen kunta ja valtio. Pääministeri Matti Vanhanen on maan äiti.

On vaikea kuvitella, miten nykyiset äidit selviäisivät sellaisesta taakasta kuin isoäitimme, joiden suuresta lapsikatraasta vietiin puolet rintamalle. Moni mummo oli onnellinen, jos puoletkin pojista palasi hengissä kotiin.

Meidän äitiemme miehet olivat sotimassa, kun äidit sorvasivat öisin kranaatteja armeijalle ja imettivät lapsiaan pommisuojissa ilman toivoakaan subjektiivisesta oikeudesta päivähoitoon.

Nykyisinhän jo yhden lapsen hoitaminen tuntuu olevan ylivoimainen taakka äidille. Onneksi nykyäiti voi jättää lapsensa kunnalliseen päivähoitoon ja koululaiset voivat siirtyä iltapäivähoitoon, että äiti pääsee rauhassa shoppailemaan.

Puistoissakin on lapsille maksuton ruoka, joka monen äidin mielestä ei kuitenkaan riitä, kun lapset tulevat raskaista tennisharjoituksista.

Äitihän ei enää osaa valmistaa ruokaa, vaan lasten ruokinnasta huolehtivat päiväkoti, puisto ja koulu. Muina aikoina lapset voivat syödä pizzoja ja hampurilaisia äidiltä säästöön jääneillä lounasseteleillä, kun äiti on valkoviinidieetillä.

Ravintoloissa näkee humalaisia yksinhuoltajaäitejä, jotka soittelevat lapsilleen ja antavat ohjeita, miten pakasteesta pitää ottaa eineksiä ja panna ne mikroon. Saarioisten tv-mainoksessa onkin pirullinen totuus, kun pikkutyttö ylpeilee pihalla muille lapsille, että meidän äiti tekee teidänkin äidin ruoan.

Lapsuudessani en tuntenut yhtään juoppoa äitiä. Nyt en tunne yhtään raitista äitiä.

Joka vuosi syntyy satoja vaurioituneita lapsia, kun äidit ovat juoppoja tai narkkareita.

Äideistä on tullut vastenmielisiä rettelöitsijöitä. He riitelevät päiväkodin ja koulun kanssa, kun ne eivät hoida äidin tehtäviä. Kouluun tulee lapsia, joille äiti ei ole opettanut veitsen ja haarukan käyttöä tai kengännauhojen sitomista. Häiriintyneiden koululasten ongelmien syistä ei kehdata tässä äidinpalvonnan maassa puhua.

Jos äiti menee töihin kodin ulkopuolelle, hän tekee sen lähinnä viihtyäkseen, luodakseen uusia ihmiskontakteja ja päästäkseen irti lastenhoidosta ja kotitöistä. Yhteiskunta kustantaa äidille kunnallisen lastenhoidon lisäksi siivoojankin, jonka hän voi vähentää verotuksessa.

Isäkin alkaa vähitellen käydä tarpeettomaksi. Tiedostavimmat naiset säätivät eduskunnassa lain keinohedelmöityksestä. Yhä useampi äiti ryöstää myös isän lapseltaan eikä salli tälle edes lapsensa tapaamisoikeutta.

Miksi näitä käkiemoja pitää palvoa äitienpäivällä, vaikka he eivät osaa leipoa, laittaa ruokaa, järjestää kodin yhteisiä sosiaalisia hetkiä tai opettaa lapsiaan muille tavoille kuin yhteiskunnan sosiaalipummeiksi?

AARNO LAITINEN"

noo nyky_mamit.. onko asia nyt noin niinkuin aarno väittää? :)

Ei tää ole ihmisten hommaa..Keskiviikko 20.06.2007 13:22

Oli taas niin henkisesti raskas uurnanlasku et pitää varmaan ottaa koht saikkuu.

TYÖPAIKKA ILMOITUS!Keskiviikko 20.06.2007 13:00

http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=6699111&index=43&anchor=6699111

Työnjohto, X-Phone-Com Oy, Helsinki
10 vuotta alalla toiminut vakaa yritys etsii Työnjohtoa aikuisviihdelinjoille.
Työtehtäviin kuuluu: Linjatyöntekijöiden valvominen, työvuorojen laatiminen, uusien työntekijöiden rekrytoiminen ja saumatonta yhteistyötä johdon kanssa.

Odotamme sinulta jämäkkää ja tarkkaa otetta työhön, minimissä 18 vuoden ikää ja kykyä toimia erilaisissa tilanteissa.

Halutessasi voit työskennellä kotona.

Työhakemukset sähköpostillaYhteystiedot Anna Rongonen, 050 4360324, anna@ddpp.net

Työpaikan osoite Vanha Talvitie 11 C 4. krs, 00580 HELSINKI
Työ alkaa heti
Työaika kokopäivätyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 30.08.2007
Ilmoitus jätetty 19.06.2007
Ilmoitusnumero 6699111VITUN JEES voi himassa vaan jelqata ja hankkia uusia nuoria tyttöjä palveluun..

Lomaliitto rulettaa!Tiistai 19.06.2007 01:43

vitun kyrvät ryssi mun juhannus suunnitelmat! HAISTAKAA VITTU! mä tapan KAIKKI!

" Hei!
Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta. Maksunne oli mennyt
väärään
osoitteeseen ja maksuja tarkastaessamme ei se näkynyt koneellamme.
Toki
olisimme yrittäneet järjestää teille jotakin muuta vastaavaa
majoitusta,
mutta ette vastanneet viestiimme heti joten tällä hetkellä se on
mahdotonta.
Palautamme teille rahanne takaisin. Voitte toki tehdä asiasta meille
kirjallisen reklamaation. Pahoittelen vielä kerran tapahtunutta.

Ystävällisin terveisin
Lomaliiton myyntipalvelu
Pasilanraitio 5
00240 Helsinki
Puh. 09-6138 3210
Fax. 09- 713 713
e-mail: myyntipalvelu@lomaliitto.fi
www.lomaliitto.fi "

Juhannus ollu aina muutenkin vitun TURHA ja PASKA juhla! en tajuu ketkä tälläsestä paskasta diggaa.. vittumä nukun himassa koko saatanan juhannuksen! HAISTAKAA VITTU! ainoo hyvä puoli täs paskassa keskikesän paska juhlassa on se et päivät alkaa pimenee ja illat kylmenee.. saatanan jees! SYKSY SAAPUU ennemmin kuin huomaatte! VITTU MÄ POLTAN SAATANA TON PASKA LOMAKYLÄN!