IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

Kun kuolema yllättääMaanantai 28.08.2006 06:28

Ohjeita äkillisesti menehtyneen omaisille ja läheisille:

Tämän ohjeen tarkoituksena on antaa omaisille ja ihmisille, jotka ovat äkillisesti menettäneet läheisen ihmisen, tietoja omista psyykkisistä reaktioista ja ohjata suhtautumista niihin. Äkillinen kuolema voi olla seurausta onnettomuudesta, itsemurhasta, väkivallan kohteeksi joutumisesta tai se voi olla myös äkillinen luonnollinen kuolema (infarkti, aivoverenvuoto, kätkytkuolema jne.)

Saatuamme tiedon meille läheisen ihmisen äkillisestä, odottamattomasta kuolemasta, tuo tieto ei tunnu todelta. Sitä on vaikea uskoa. Kyseessä on mielen suojautuminen sellaiselta tiedolta, mitä se ei heti pysty ottamaan vastaan, se ottaa itselleen sopeutumisaikaa. Joskus ihmetellään myös sitä, että tällaisen järkyttävän tiedon vastaanottaminen ei tunnu miltään. On vain turta olo. Tämä saattaa tuottaa voimakkaita syyllisyydentunteita: minulle läheinen ihminen on kuollut ja minusta ei tunnu miltään. Kysymyksessä on kuitenkin ihmiselle tyypillinen sokkireaktio.

Vasta vähitellen saamamme järkyttävä tieto muuttuu todeksi mielessämme. Tällöin tulevat todelliset menetyksen tunteet ja ajatukset: järkytys tapahtuneesta, suru, kaipaus, ikävä, tyhjyys, epätoivo. Ajatukset täyttyvät toisaalta miksi-kysymyksillä ja toisaalta kysymyksillä, jotka liittyvät tapahtuneeseen ja muistoilla.

Ajatukset saattavat keskittyä tapahtuman epäoikeudenmukaisuuteen, syyllisten etsintään, omiin syyllisyydentunteisiin ja katkeruuden tunteisiin. Pelko tulevaisuudesta, pelko, että voi menettää myös muut läheiset ihmiset, saattaa vallata mielen. Yleinen tunne on myös viha ja suuttumus kuollutta kohtaan siitä, että hän jätti surijan tänne yksin kaipaamaan ja selviytymään.

Tyypillisiä jälkireaktioita tällaisessa tilanteessa ovat muistihäiriöt ja keskittymisvaikeudet. Unettomuus ja unihäiriöt ovat yleisiä. Toisaalta myös voimakas väsymys ja suuri unen tarve. Muita yleisiä jälkireaktioita ovat ärtyvyys, kärsivällisyyden puute ja tyytymättömyyden tunteet. Nämä tunteet kohdistuvat usein myös omaisiin ja muihin läheisiin ihmisiin. Tapahtuma saattaa johtaa elämänarvojen pohdintaan ja uudelleen arviointiin. Tyypillistä tällaisissa tilanteissa on myös oman elämän läpikäyminen muistojen ja mielikuvien muodossa.

Kaikki ylläkuvatut reaktiot ovat normaaleja reaktioita epänormaaliin tilanteeseen. Ne kertovat siitä, että järkyttävän kokemuksen aiheuttama välttämätön psyykkinen sopeutuminen on meneillään. Se, kuinka voimakkaita reaktiot ovat ja kuinka pitkään ne jatkuvat, vaihtelevat yksilöstä toiseen. Jotkut reagoivat voimakkaasti, toiset lievemmin.

Lopuksi joitakin yksinkertaisia neuvoja, joista voi olla hyötyä. Jaa surusi, ajatuksesi ja tunteesi muiden ihmisten kanssa. Vältä yksinoloa.

Älä yritä tunkea pois mielestäsi tapahtumaan liittyviä mielikuvia, ajatuksia, muistoja ja tunteita ensimmäisten viikkojen aikana läheisen ihmisen kuoleman jälkeen, vaan käy niitä läpi sekä ajatuksissasi että puhu niistä mahdollisimman paljon. Älä puhu vain siitä, mitä on tapahtunut vaan puhu myös ajatuksista ja tunteistasi tapahtuman yhteydessä ja sen jälkeen. Ei haittaa, vaikka tuntuu, että puhut samat asiat uudelleen ja uudelleen. Yritä säilyttää mahdollisimman paljon normaaleja elämän rutiinejasi.

Läheisen ihmisen menetyksestä toipumista edistää olennaisesti tapahtuneiden tosiasioiden ja niihin liittyvien ajatusten ja tunteiden perusteellinen läpikäynti niiden kanssa, jotka olivat osallisina tapahtumassa sekä lähiomaisten ja -ystävien kanssa lähipäivinä tapahtuman jälkeen. Jotta tällainen psykologinen jälkipuinti-istunto voidaan järjestää, ota välittömästi yhteyttä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön mielenterveyspalvelujen ajanvaraukseen, kerro mitä on tapahtunut ja anna yhteystietosi. Sinuun tullaan ottamaan yhteyttä mahdollisimman pikaisesti jälkipuinti-istunnon järjestämiseksi.

Suru on pitkäaikainen prosessi ja se vaatii kärsivällisyyttä sekä itseltä että ympärillä olevilta ihmisiltä. Yleensä ensimmäinen vuosi on raskain, koska se sisältää jatkuvasti uusia tilanteita, jotka muistuttavat menetyksestä. On kuitenkin tärkeää, että jossain vaiheessa pystyy irrottamaan otteen menetetystä ja jatkamaan omaa elämäänsä.

Mä en laittanut puhelint kii..Maanantai 21.08.2006 13:39

mut meitsin puhelimest meni paskaks mikkii, et saatte soitella mun toisiin puhelimiin mut, ette kuule mun murinoita nii..

t: Stig

Jelqqaus lakko on ohi..Keskiviikko 16.08.2006 03:46

SAATANAN VITTU! ei vaan tahdon voima ole vielä tarpeeksi suuri... hhhhhhhhhhhhhhhuoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh.... kyllä on relaxoitunut olotila..

Eipä tarvitse enään aamustondista nujertaa vessaharjalla...
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1219114

15.8.2006 15:23
Kirkon suntio jäi kiinni seksin harjoittamisesta ruumiin kanssa, kertoo Expressen-lehti. Ruotsalaismiestä epäillään nyt hautarauhan rikkomisesta.

Tapaus paljastui noin viikko sitten Mälarinlaaksossa, Keski-Ruotsissa sijaitsevassa seurakunnassa. Poliisi löysi kirkon kryptasta avonaisen arkun, jossa oli hautausta odottavan naisen ruumis. Arkusta löytyi myös useita tyhjiä olutpurkkeja.

- Arkun kansi oli auki ja ruumis sellaisessa asennossa, jossa sen ei pitäisi olla. Epäilemme, että suntio on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen kuollutta, sanoi poliisilähde Expressenille.

Epäilty suntio on noin 40-vuotias ja työskennellyt seurakunnan hautausmaalla 1990-luvun alusta lähtien.

- Olen järkyttynyt. Tämä on hyvin traagista hänen (suntion) omaisilleen ja meille seurakunnalle se on täydellinen shokki, kommentoi seurakunnan työntekijä.

Expressenin mukaan suntio on tunnustanut teon. Poliisi tutkii nyt onko mies mahdollisesti syyllistynyt aiemminkin samanlaisiin tekoihin.

Mies on pidätettynä ja odottaa oikeudenkäyntiä. Hautarauhan rikkomisesta voi Ruotsissa saada enimmillään kahden vuoden vankeusrangaistuksen. (IS)


Onneks meitsi on jelqqaus lakossa ja enkä ole mikään vitun suntio vaan vahtimestari..

ooajTorstai 10.08.2006 05:08

np: Stig Dogg - Pilluja Pyllyjä Tissejä Ft. Mc Hepatiitti "Stig Dogg"

voi vittu saatana.... hrrrmmm....
Eli näin on taas asianlaita että nyt minen JELQ! se on TASEN SE! Kuukaus pitäis olla seksuaalisesti tyydyttämättä itseänsä itsekseen tai muiden kera.. saa nähdä mitä käy.

klo: 00.13
Ex lähetti yhtäkkiä pari alaston kuvaa itsestään kännykkääni eikä hän todellakaan tiennyt että olen larppaus kiellossa.. VOE VOE VOE!


[0:59:26] Alonzo sanoo: jelqqaatko?
[0:59:36] ªNª sanoo: khyl
[0:59:39] Alonzo sanoo: hahaha
[0:59:41] Alonzo sanoo: khyljys
[0:59:51] Alonzo sanoo: mitä katot?
[1:01:46] ªNª sanoo: emmä laita linkkejä ku en viiti kiusotella
[1:02:34] Alonzo sanoo: no pistä yks
[1:02:38] Alonzo sanoo: joku mikä susta on niin älytön
[1:02:43] Alonzo sanoo: vittu mua ei yhtään nyt paneta
[1:02:49] Alonzo sanoo: joten voin kattoo vaikka hevosen persettä
[1:03:37] ªNª sanoo: http://www.theluckyman.com/home.php?nats=MTAwMTEyOjI6MzE,0,0,0,0 kelaa jos sais olla ton äijän tilalla
[1:04:07] Alonzo sanoo: haha
[1:04:12] Alonzo sanoo: vittu sä katot KÄMÄSIÄ KUVIA
[1:04:12] Alonzo sanoo: haha
[1:04:38] ªNª sanoo: toi nyt tuli vaan vastaan
[1:04:41] ªNª sanoo: freeonesist
[1:04:53] ªNª sanoo: miks aina pitää mennä sinne vaik koneel on vitun laadukasta pornoa
[1:04:58] ªNª sanoo: siin on joku juttu
[1:05:00] Alonzo sanoo: seli seli
[1:05:02] ªNª sanoo: tuntuu erillaiselta
[1:05:03] Alonzo sanoo: niinpä
[1:05:07] Alonzo sanoo: mut hey
[1:05:21] Alonzo sanoo: it's okey to not jelq tonight!


[1:20:58] Alonzo sanoo: VITTU SÄ OOT SIKA JÄTKÄ ANTTTI Vui vittu saatana!
[1:21:06] Alonzo sanoo: hhHHRRRMmmm
[1:21:13] ªNª sanoo: tulostin sen ja heitin lassot feissiin
[1:21:20] ªNª sanoo: kelaa
[1:21:24] ªNª sanoo: VITTU ZIMIII
[1:21:39] ªNª sanoo: KOKEILE SILLE SUN HUSTLERIN JOLLEKKIN SIVULLE NIIN
[1:21:58] ªNª sanoo: mä oon joskus jollekki vanhalle pokelehelle tehny niin
[1:22:25] ªNª sanoo: sit laittaa vaa kannet kii ja lehtirodee hähä
[1:22:39] ªNª sanoo: joku perverssi kaivaa sen mällisen lehen sit sielt
[1:22:59] Alonzo sanoo: joo
[1:23:03] Alonzo sanoo: pitää kk päästä koklata

Miehen tuska..Tiistai 08.08.2006 05:33

"On luonnon kannalta paljon varmempaa, että miestä haluttaa aina, eikä vaan toisinaan. Sitä paitsi miehen halut kohdistuu yleensä koko naissukupuoleen, eikä välttämättä keneenkään yksittäiseen naiseen. Kyllä koko ajan joku nainen ovuloi."

Ei ole helppoa olla mies.. :(

Miksi minun torttuni ei kelpaa? Perjantai 21.07.2006 20:41

Avo ei halua torttuani
Mikä on vialla, kun aikuiselle miehelle ei torttu maistu, vaikka kuinka tarjotaan ja eteen asetellaan?
Tämän suhteen aikana olen useasti yrittänyt, mutta se vain kieltäytyy kohteliaasti vetoamalla siihen, ettei oikein ole tortun ystävä.
Olen yrittänyt laittaa tortun päälle kastikettakin, mutta sama lopputulos.
Äitinsä torttua se on kyllä syönyt, yllätin sen pöydän äärestä. Sen jälkeen anoppi on käynyt tarjoamaan torttuaan täälläkin.
Nimim. tarjolla olisi mansikkatorttua palaneella pohjalla


Katsele muniani..Keskiviikko 19.07.2006 00:36

"Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten."
En tiedä kuinka moni teistä käy ostoksilla Itäkeskuksessa, mutta
ajattelin varoittaa teitä jostakin mitä tapahtui minulle. Jouduin
nimittäin taitavasti suunnitellun huijauksen kohteeksi, jossa uhreina
näyttävät olevan täysin pahaa-aavistamattomat shoppailijat.

Kerron teille, kuinka huijaus toimii: Kun olet ostosreissun jälkeen Itiksen sisäparkissa pakkaamassa tavaroitasi autoon, paikalle ilmestyy 2 todella hyvännäköistä parikymppistä tyttölasta. He tekeytyvät vieressä olevan autopesupalvelun työntekijöiksi ja alkavat pesemään autosi tuulilasia rätteineen ja saippuavaahtoinen. Heidän rintansa näyttävät minä hetkenä tahansa pursuvan ulos ylipienistä T-paidoista.

On täysin mahdotonta olla katsomatta tai kieltää heitä pesemästä autoasi.
Kun sitten yrität maksaa heille pesusta, he kieltäytyvät ja pyytävät sinua kyyditsemään heidät kotiin. Häkellyksissäsi tietenkin suostut ja tytöt hyppäävät takapenkille. Kyyditessäsi heitä he alkavat harrastamaan keskenään seksiä takapenkillä. Hetken kuluttua toinen kiipeää etupenkille ja kiinnittää huomiosi maailmanluokan suuseksillä. Tällä välillä takapenkille jäänyt vie lompakkosi.

Homma tuntuu organisoidulta ja laajalle levinneeltä. Minunkin lompakkoni varastettiin maanantaina, tiistaina, kahdesti tänään ja todennäköisesti tullaan varastamaan myös huomenna.

Joten olkaa varovaisia siellä! :Pja sit pari linkkii..

http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ Hamster/Dentist/Hard Porn

http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&feature=Views&page=1&t=a&f=b Evolution of Dance!

http://www.theimageplace.net/uploads/76deb035e6.gif
http://www.theregister.co.uk/2006/07/13/zidane_headbutt_outrage/
http://javimoya.com/blog/pics/200607/bolivia.htm
http://www.lycaeum.org/languages/finnish/tripit/kannab37.txt