IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1219114

15.8.2006 15:23
Kirkon suntio jäi kiinni seksin harjoittamisesta ruumiin kanssa, kertoo Expressen-lehti. Ruotsalaismiestä epäillään nyt hautarauhan rikkomisesta.

Tapaus paljastui noin viikko sitten Mälarinlaaksossa, Keski-Ruotsissa sijaitsevassa seurakunnassa. Poliisi löysi kirkon kryptasta avonaisen arkun, jossa oli hautausta odottavan naisen ruumis. Arkusta löytyi myös useita tyhjiä olutpurkkeja.

- Arkun kansi oli auki ja ruumis sellaisessa asennossa, jossa sen ei pitäisi olla. Epäilemme, että suntio on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen kuollutta, sanoi poliisilähde Expressenille.

Epäilty suntio on noin 40-vuotias ja työskennellyt seurakunnan hautausmaalla 1990-luvun alusta lähtien.

- Olen järkyttynyt. Tämä on hyvin traagista hänen (suntion) omaisilleen ja meille seurakunnalle se on täydellinen shokki, kommentoi seurakunnan työntekijä.

Expressenin mukaan suntio on tunnustanut teon. Poliisi tutkii nyt onko mies mahdollisesti syyllistynyt aiemminkin samanlaisiin tekoihin.

Mies on pidätettynä ja odottaa oikeudenkäyntiä. Hautarauhan rikkomisesta voi Ruotsissa saada enimmillään kahden vuoden vankeusrangaistuksen. (IS)


Onneks meitsi on jelqqaus lakossa ja enkä ole mikään vitun suntio vaan vahtimestari..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.