IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

VITTU SAATANA SENTÄÄN!Sunnuntai 11.02.2007 23:18

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702105728583_uu.shtml

Äiti piti tyttäriään lukkojen takana vuosia
10.2.2007 23:54
Pohjois-Itävallassa Linzissä 53-vuotias nainen on pitänyt kolmea tytärtään lukkojen takana seitsemän vuotta, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat lauantaina.

Österreich-lehden mukaan nainen oli onnistunut pitämään tyttäret täydellisessä eristyksessä vuodesta 1998 vuoteen 2005, jolloin viranomaiset ottivat tytöt huostaan.

Tytöt ovat nyt 14-, 18- ja 21-vuotiaat ja pahoin traumatisoituneita, Itävallan radio kertoi.

STT-DPA

***********************************************************************

http://plaza.fi/ellit/lapsia-vanhempia/keskustelu/t1573904


http://iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1307917

Vanhemmat juottivat yksivuotiaalle viinaa
25.1.2007 18:12
Savonlinnalaisen mies sai Savonlinnan käräjäoikeudessa torstaina syytteen vuoden ja kuukauden ikäisen tyttärensä törkeästä pahoinpitelystä. Lapsen äitiä syytetään avunannosta rikokseen.

Savonlinnan johtavan kihlakunnansyytäjän Pekka Mäkisen mukaan teot tapahtuivat muutaman päivän aikana toissa syksynä. Syytteen mukaan mies sitoi useaan kertaan lapsen suun ja osin sieraimet ilmastointiteipillä. Sitten hän kääri lapsen liikkumattomaksi paketiksi teipin ja muovin avulla ja sijoitti hänet pieneen styrox-laatikkoon, jonka päälle laitettiin kansi.

Lisäksi mies syytteen mukaan ainakin viiteen kertaan juotti lapselle nokkamukista olutta ja ainakin kerran Koskenkorvan ja virvoitusjuoman sekoitusta.

Vaimo puolestaan syytteen mukaan osallistui lapsen paketoimiseen ja myös oluen ja viinan juottamiseen.

Mies videoi lapsen kohtelun. Poliisi löysi todisteet hänen tietokoneeltaan. Poliisin tietoon tapahtumat tulivat sosiaaliviranomaisten kautta.

Oikeudessa 28-vuotias mies myönsi teot pääpiirteissään, mutta ei pitänyt rikosta törkeänä. Hänen 25-vuotias thaimaalainen vaimonsa kiisti syytteen kokonaan.

Syyttäjän mielestä lapsi koki huomattavaa fyysistä ja psyykkistä kärsimystä. Hänen perusturvallisuutensa on järkkynyt ja hänessä on nähtävissä selkeitä depression oireita.

Lapsi otettiin huostaan tapauksen paljastuttua. Käräjäoikeus antaa jutussa kansliapäätöksen 8. helmikuuta.

(STT)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702085718613_uu.shtml
Lapsensa pahoinpitelijä vankilaan
8.2.2007 16:22
Savonlinnalainen 28-vuotias mies tuomittiin torstaina kolmeksi vuodeksi vankilaan törkeästä pahoinpitelystä.

Savonlinnan käräjäoikeuden mukaan hän pahoinpiteli useita kertoja vuoden ikäistä tytärtään lokakuussa 2005. Syytteestä käy ilmi, että mies muun muassa juotti lapselle olutta ja väkevää viinaa sekä löi häntä.

Rangaistusta määrätessään käräjäoikeus otti huomioon sen, että pahoinpitelyn uhrina oli puolustuskyvytön lapsi. Tuomioistuimen mukaan mies aiheutti tytölle hengenvaaran. Todistajana kuultu psykologi arvioi, että lapsi tarvitsee tapahtuneen vuoksi pitkäkestoista psykoterapeuttista tukea.

Käräjäoikeus määräsi miehen maksamaan lapselle erilaisia kipu-, särky- ja vahinkokorvauksia 12 000 euroa.



STT

************************************************************************
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702095722765_uu.shtml

22 vuotta tytärtään kiduttaneille
9.2.2007 13:14
Britannian lastensuojelujärjestöt vaativat tutkimusta siitä, miten nelivuotias CP-vammainen tyttö palautettiin biologisille vanhemmilleen toistuvista törkeistä pahoinpitelyistä huolimatta.

Tytön vanhemmat tuomittiin eilen yhteensä 22 vuoden vankeusrangaistuksiin vammaisen lapsensa törkeästä pahoinpitelystä. Lääkärien mukaan on suoranainen ihme, että lapsi ylipäätään on vielä hengissä.

Vanhemmat 23-vuotias Kimberly Harte ja 27-vuotias Samuel Duncan kaatoivat tulikuumaa vettä lapsensa käsille, repivät hiustukkoja tämän päästä, potkivat, pakottivat lapsen nukkumaan vessassa alasti ja pakottivat lapsen syömään omia jätöksiään.

Tytön kärsimykset päättyivät, kun isoäiti tajusi mitä vanhemmat tekivät lapselle ja kutsui poliisit paikalle.

Oikeudessa vanhemmat eivät osoittaneet katumuksen häivääkään.


IL

***********************************************************************

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702095722502_uu.shtml

Isä jätti vauvan ulos kuolemaan
9.2.2007 13:13
Pennsylvanian osavaltiossa asuva amerikkalaismies hermostui, kun kaksivuotias tytär ei suostunut nukkumaan. Mies löi lapsensa tajuttomaksi ja vei lapsen ulos kuolemaan.


William Lorenzo Pagea syytetään muun muassa murhasta. (JASMINE GEHRIS / AP / LK)

Nyia Miangel Pagen jäätynyt ruumis löydettiin viime sunnuntaina noin kymmenen minuutin matkan päässä lapsen kotitalosta sijaitsevasta hylätystä leikkipuistosta.

Poliisit uskovat, että tyttö oli tullut tajuihinsa ja kuljeskellut puistossa ennen kuolemaansa lumisessa maassa olleiden jalanjälkien perusteella.

Tytön isä 23-vuotias William Lorenzo Page on pidätetty, ja häntä syytetään lapsensa murhasta, sieppauksesta, väärästä ilmoituksesta ja pahoinpitelystä.

Poliisille Page on kertonut lyöneensä tytärtään ja vieneensä hänet huopaan käärittynä ulos lauantai-iltana. Isän mukaan lapsi hengitti vielä tuolloin.

Poliisin mukaan lapsi oli todennäköisesti jäätynyt kuoliaaksi pian, sillä hänellä oli yllään vain paita ja vaippa. Lämpötila oli lähellä nollaa.

Lapsen äiti oli ollut nukkumassa isän hermostuessa tyttöön.


IL




***********************************************************************

Tehkää lisää lapsia maailmaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.