IRC-Galleria

_facade

_facade

It Looks Like We Might Have Made It

Ihmemaa, mulle vilkuttaa...Lauantai 05.08.2006 02:32

Helsingissä, jossain lentokenttähotellissa. Neljän hengen huoneessa kuus ihmistä... Aamulla neljän mais lentokentälle ja sieltä sitten Amsterdamiin. Ja sieltä Newarkiin, New Jerseyhin. Ja sieltä Memphisiin, Tennesseehen. Ja sitten lopultakin perille. Ensimmäinen yö vietetään teemaan sopivasti jossain ihme kirkossa. En muista mitä muuta piti sanoa...Kannettavasta on kohta akku loppu kun isoveli vähä "lainas" sitä.... Mutta ei se mitään.
Tänään tuli sitten hyvästeltyä kaikki itkevät sukulaiset. Ironista kyllä, koiran jättäminen oli ainoa asia mikä todellakin otti koville. Varsinkin kun tiedän että se tuskin on täällä odottamassa kun tuun takasin. Alkaa käydä jo aika vanhaksi kultamussukkani..
Kavereitani en ehtimyt ennen lähtöä nähdä ollenkaan. Mikä tarkemmin ajateltuna olikin ihan hyvä juttu, me oltaisiin kaikki vaan vollotettu kuin vauvat.
Joskus mä vielä rupeen kirjottamaan tähän kunnon päiväkirjaa. Ja etin kunnon kuvat tohon arkistoon. Mutta kuten sanoin, alkaa olla akku loppu. Ja mua väsyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.