IRC-Galleria

antimateria

antimateria

Siistiä.

[Ei aihetta]Tiistai 11.11.2008 13:53

No se on Pete 'o'rvwin matkalla makujen maailmaan....

Joo eiliset maut oli kyl melkosta settia. Tuli sitte syotya jotaki jota mun keho ei oikeen dikannu ja sain ruokamyrkytyksen. Rajuin krapulakaa ei parjaa kylla tolle. En tie mista se kaikki paine tuli milla se tavara tuli pihalle. 6h tuota jaksoin sitte rupes oleen keho jo niin kuiva etta tajunnan taso alko laskee niin oli pakko tykittaa sairaalaan. Tosin sekin sai kipinan siita etta oon joskus joltaki kuullu (olisko joku skappari intis sanonu) etta siina vaihees ku mies paskoo housuunsa se on syyta vieda hoitoon.

Etta siina vaihees mietin jo melko vakavasti etta ny sairaalaan ku paskaki valahtaa housuun ku kramppaa niin lujaa. Pelkkaa vettahan se toki enaa oli mutta kuitenki.

Siita sitte kuumekki paatti nousta. Entieda paljoko mutta ilmeisesti paljo ku paikallinen laakari maaras heti laakariin tiputukseen ja hoitoon. Paasin sitte laakariin ja oikeestaan samantien tykittivat tippaa kiinni. Noin puolentunnin - tunnin valilla tuli hyva olo. Sen jalkeen ne enaa tykitti 4 pussia nesteita muhun. Siina vaihees kuulemma oon taas kunnos kun rupee kusettaa. noin 3-4 tuntia siela sitte tuli loikoiltua.

En kylla voisi toivoa kellekkaa moista. Oli aika perseesta. Nuon heikkona en oo hetkeen ollukkaa.

Sellasta talla kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.