IRC-Galleria

antimateria

antimateria

Siistiä.

McLeod Ghan, DharamsalaSunnuntai 28.12.2008 08:37

Tanne sitte saavuttiin keskiviikkona 24.12. Ystamme Mikko ja Antti oliki varannu meille huoneen hienosta tiibetilaisesta Hotel Greenista. Yo maksaa 250Rs per yo etta nain halvalla oo vissiin kertaakaa tullu oltuakaa taala. Muutenki tosi kiva paikka. Kuvista joita jo oonki lisanny nakeeki etta vuorilla ollaan. Joka paiva tulee vedettya pitkaa lenkkia pitkin lahimaastojen polkuja. Dalai Laman kotiportilla tuli kaytya ja kuulemma oli kotona. Aika lahelle siis kuitenki paasin.

Taala taitaa vierahtaa tovi. Tosi upeiden maisemien, raikkaan ilman ja loputtomien vuoristopolkujen ravaaminen on sita odotettua vaihtelua saasteisiin kaupunkeihin. Tuli tuossa kaytya Tiibetilaisessa lastenkylassa. Mikko ja Antti jotka juuri saapuivat Intiaan toivat kotoaan kaikkia varikynia, vesivareja etc. mita koulussa voi kayttaa ja myos vanhoja vauvanvaatteita, jotka menivat sitten kayttoon vauvoille. Pienet lapset riehaantu kylla ihan taysin. Niiden kans tuli siela sitte leikittya jonki aikaa. Oli vain jotenki outo olo ku ei oikein tienny mita kielta niille puhuis, ku eine kuitenkaa ymmarra. Suomea me sitte niille puhuttiin. Vaikkei toisia ny ymmarrettykkaa niin hauskaa niilla naytti olevan:)

Eikai tas muuta. Uusivuosi tuloillaan ja taala se on vissiin villi juhla, oikein armeijatki vahvistaa asemiaan sen takia. Saa nahda.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.