IRC-Galleria

avjn

avjn

Lord Tarquin Jagger Snr.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Uutispäivä - eka laaki on ilmainenKeskiviikko 01.08.2007 06:23

En ole pariin päivään lukenut uutisia. Siksi minulta on mennyt ohi monta helmeä, kuten esimerkiksi "laittoman musiikin kopioiminen yleistyy". Tykkäsin kuitenkin erityisesti Rovaniemen hovioikeuden noudattamasta linjasta, joka on tuttu esim. huumediilereiltäkin - eka laaki on ilmainen:

"Muoniolaismies pakotti 17-vuotiaan tytön väkivaltaisesti suuseksiin tytön ystävien nähden. Mies nöyryytti ja pahoinpiteli tyttöä lyömällä ja potkimalla tätä päähän. Lisäksi mies muun muassa pakotti uhrinsa viiltelemään itseään hedelmäveitsellä käsivarteen.

Tapaus sattui Levillä mökillä joulukuussa 2005. Oikeudessa mies kertoi, että tapahtumat ryöstäytyivät käsistä mustasukkaisuuden ja humalatilan takia.

Lapin käräjäoikeus tuomitsi miehen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi vankilaan, mutta hovioikeus lievensi tuomion samanmittaiseksi ehdolliseksi vankeudeksi. Lisäksi mies joutuu suorittamaan 40 tuntia yhdyskuntapalvelua. Hovioikeus piti tekoa ihmisarvoa alentavana, mutta perusteli päätöstä tekijän ensikertalaisuudella."

(lainaus www.iltalehti.fi, Iltalehti 31.7.2007)

Mitähän muuta saisi ensikertalaisella tehdä halvemmalla?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.