IRC-Galleria

avjn

avjn

Lord Tarquin Jagger Snr.

pääsiäisrauhallisuuttaSunnuntai 16.04.2006 01:59

Matkasin monien muiden opiskelijanrenttujen tavoin kotopuoleen viettämään pääsiäistä. Oli pitkien juhlapyhien syy mikä tahansa (hei vaan kaikille kristityille!), tarjoaa se silti mukavan mahdollisuuden pitää hengähdystauko arkisesta elämästä. Minulle tämä hengähdystauko esiintyy esimerkiksi tassuterapian muodossa: juuri äsken rappusia ylös noustessani näin, kuinka kissamme Sylvi nukkui yläkerran tietokoneen edessä tietokonetuolissa. Minut huomattuaan Sylvi hyppäsi tietokonepöydälle ennakoiden, että minä haluan istua tuoliin ja voin siinä koneen ääressä istuessani silittää ja rapsutella häntä. Ei ollut katti väärässä...

Aikaisemmin päivällä näin sisartani ja hänen 9 kuukautta vanhaa tytärtään. Aada osasi jo monta todella hyödyllistä taitoa, kuten eteenpäin kontallaan rymyämisen ja vielä tärkeämpänä "hei-hei"n vilkuttamisen. Huomenna taas on aikomuksissa viettää iltaa siskon ja yhden tai useamman velipuolen kanssa. Sukukontaktihetkeä siis pukkaa.

Näiden mukavien asioiden lisäksi pyhät tarjoavat mahdollisuuden olla miettimättä, mitä tekisi muutamien mieltä painavien asioiden suhteen: nyt saa olla tauolla tekopakosta ihan oikein luvan kanssa :)

(ja taas ristiinpostitettu dead.letteristäni, http://www.shibun.org/avjn/index.php?title=paasiaisrauhallisuutta&more=1&c=1&tb=1&pb=1 )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.