IRC-Galleria

Joulu joutui ja Uutta vuotta odottelemaan..Keskiviikko 26.12.2007 13:05

Joulut on vietelty, aatto meni rauhallisesti kotona syöden, oleillen ja paketteja availlen Dani oli aivan innoissaan isoista paketeista ja kovasti repi (söi) paperia ja nauhoja.. Kummisetä Enokin oli menossa mukana.
Olipa meidän Dani-poju ollut tosi tosi tosi kiltti poika kun niin hirmuisesti se pukki oli yön aikana kuusen alle lahjoja tuonut ja joulupäivänä isomummolassa oli vielä lisää.. paljon lahjoja.. ihan liikaa xD Kiitos kaikille, kummitwinsseille Martista on mieleinen ja hauska kun siinä on se koukku saa hinata Salamaa ja tuota kolmatta leijona menopeliä.. <3

Dani sai..
Salaman, Martin, vauvarummut, Puiset nimikirjaimet, vaatetta ( Nallepuh juhlapuvun, puuha Pete haalarin, sukkia, collariasun, nalle puh pipan, trikoot ja bodyn) junavaunuja ukkeleilla, nallepuh pussilakanan ja tyynyliinan, tupperin palapallon, leijona kärryn, kaksi pehmo pingviiniä, nalle puh pyyhkeen, ankka ruokalapun, vaippoja, kirjoja (Kaapo ja isä, Kaapo tutkii ja Miinan ja Manun numerot)

Äite sai..
Puhelimen, vesipestävän Lady shaverin, Pyyhkeitä, Suihku/saunasetin, Lancomen tuotteita, villatakin, yö/alusasuja ja vaatetta..

Isi sai..
Muisti palailee pätkittäin kirja Ere Kokkonen & TIKI Esa Tikkanen, mustat Beckhamit, haisuli tykit, pyyhettä, villapaidan, sukat, kalsongit.. Dvd:n, leijona tervasnapsin, punkkua, cd:n.. & yhteiset: tavara/herkkukori, tupperin pikakokki, plus tv systeemi, piparkakkutalo ja nimikoidut sydän piparit ja kilokaupalla suklaata * yäk

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.