IRC-Galleria

Dani kiittää kaikkia isosti <3 Perjantai 24.04.2009 02:26

SYNTTÄRI ILTANA SUURI YLLÄTYS...Torstai 23.04.2009 23:58

Oli niiiiiiin innoissaan!!

Kiitos kummit ja serkkutytöt <3

2-vuotis neuvola kuulumisia :) Torstai 23.04.2009 19:12

" Onnittelut syntymäpäivä sankarille!
Vauhdikas, tutkiva poika.
Omaa tahtoa/uhmaa.
Pari sanaa sanoo, ymmärrys ok ja kasvaa upeasti!!

Puhekehitys elo-syyskuu 09

Mitat:

12,280g
89cm
48,5cm
23.4.07 tähän aikaa oli lähto Taysiin.. ihan liian tuoreessa muistissa vielä.. meinasin kuolla, mikään ei menny putkeen.. oli ihan kamalaa mutta ihanimman pojan sain!! <3 Pienen, Komean, energisen- todella energisen, iloisen, jekuttelevan. vitsikkään, hellyyttävimmän.. maailman parhaan, ihanimman pojan!

Sitä rakkauden määrää on aika vaikea koittaa sanoin selittää mutta jotain sellasta mitä ei oo koskaan ennen edes osittain kokenu.. elää vaan ja täysin jollekkin toiselle, omalle lapselle! oih..
Itku melkein tulee kun tuntuu että ei muista aikaa ennen Dania tai mahaa mutta toisaalta sehän syntyi juuri eilen" :P On jo niin isopoika yhtäkkiä ja puhetta alkaa ymmärrettävästi tuleen, kovasti uusia sanoja parin viikon aikana :)

Remonttimies herätti meidät 7.30 mutta ei haittaa kun Dani sai juuri nousseena tukka pörrössä avata ekan lahjansa jonka olin sänkyni alle laittanu jemmaan ja tykkäs kovasti ku paketista paljastu Utelias Vili Juniori pussilakana setti ja pimeässä loistavia tähtiä.. hurja tähti ja Vilifani ;) yksi äitin lahja on tulossa kiinasta ebayn kautta jne.. ja viipyy vielä mutta pääasia kun tykkäsi sillä itse en leluja osta.. on jo ihan liikaa!!
Tänään synttäriaamuna laitetaan myös isoisovanhempien ristiäislahjana annettu kaulakoru ja toivotaan ettei se heti katkeisi ja joutuisi hukkaan ja sitten eiku v.lopun paketteja ja vieraita odottelemaan!! :)

Pian lähdetään 2w neuvolaan saamaan uudet mitat ja sen jälkeen muskariin!!

Hauskinta syntymäpäivää poikani, lauantaina sitten juhlitaan :D

oli siinä pojalla munaa.. ha haKeskiviikko 08.04.2009 11:15

Jättimunan sai ja vähän maisteli... :P

Oi äitinkultaa <3 Lauantai 04.04.2009 22:41

Melkein itku tuli kun Danin isulta tuli kuvaviesti parturin jälkeen aamupäivällä.. jäi vähän leikkuu kesken ku malttanut enää olla aloillaan.. keesimallia vähän haettiin mutta täytyy jatkaa parempana päivänä.. mutta poju on niin oudon näköinen nyt ku isojenpoikien" lyhyt tukka.. voih voih, vauvakikkarat lähti ja piiiitkä takatukka.. n. 10cm jokapuolelta pois :P
Noo, onhan se jo isopoika 2-vuotis synttärit 3 viikon päästä <3

Kakin v.loppu vapaa..Perjantai 03.04.2009 16:21

Putkiremppa valmis, wc toimii, suihkuun pääsee, pyykkikone käytössä- eteisen ja keittiön seinään lääpitään just maitokahveen sävystä maalia, sähköt ok.. kaikki ok.. joten siis mikää ei estä huomisia putkiremontin valmistumis pileitä eli pikkupikkuputkareita..jos alakerran muarikinnyt jättäis rauhaan.. parit kamut, parit juomat ja silleeen xD

Hyvää v.loppua kaikille!!

ei jaksanu eilen mainita..Torstai 02.04.2009 11:27

mutta heti herättyä oli mahti-idea päässä ja pakoilin siivouspakkoa sen varjolla joten otimpa sitten napalävistyksen.. hehe :P

Kiitos, vaaka kiitos!!!Maanantai 23.03.2009 10:34

Taannoin funtisin et jokohan se painonpudotus riittäis niin aij että on mukavata todeta kirpsakkana kevätpvän aamuna et nyt on oikeat lukemat taulussa ja nyt riittää..
56,4 Kiloo näyttäis vaaka tänään.. miten voi olla?! Mut tajusin taas et en oo oikein muistanu syödä- eikä ollu ruokahalua viim v.lopun turpoomisen jälkeen!
Tuli siis +3,5kg pelkästä v.loppu juhlinnasta vaikka yleensä kunnon nesteytyksellä laskee se kilo-pari.. nooh.. sekavin tuntein odotellaan sunnuntaimorkkista..

BMI alle kahdessa vuodessa 31.2 sinne 19.6 et joko tää nyt sais riittää :P

On ollu kyllä vittumaisin perjantai ja 13.pvä taas mut jos tää iltaa kohden vaan paranis.. vapaa häämöttää siellä kaukana kaukana 4-5 tunnin päässä :P