IRC-Galleria

Kiitos, vaaka kiitos!!!Maanantai 23.03.2009 10:34

Taannoin funtisin et jokohan se painonpudotus riittäis niin aij että on mukavata todeta kirpsakkana kevätpvän aamuna et nyt on oikeat lukemat taulussa ja nyt riittää..
56,4 Kiloo näyttäis vaaka tänään.. miten voi olla?! Mut tajusin taas et en oo oikein muistanu syödä- eikä ollu ruokahalua viim v.lopun turpoomisen jälkeen!
Tuli siis +3,5kg pelkästä v.loppu juhlinnasta vaikka yleensä kunnon nesteytyksellä laskee se kilo-pari.. nooh.. sekavin tuntein odotellaan sunnuntaimorkkista..

BMI alle kahdessa vuodessa 31.2 sinne 19.6 et joko tää nyt sais riittää :P

On ollu kyllä vittumaisin perjantai ja 13.pvä taas mut jos tää iltaa kohden vaan paranis.. vapaa häämöttää siellä kaukana kaukana 4-5 tunnin päässä :P
tulivat munkin asuntoon kameran kanssa mut anteeks en annan ikinä jo sen näyttävät.. tukka pystys ilman meikkiä 8 jälkeen aamulla.. niin tässä siis meijän taloyhtiö ja juuri mun talon ja rapun rempasta nää jaksot.. jee jee* ja kyllä kyllä ja.. vitsikäs toi siekkinen.. joo-o :P

http://www.diggari.fi/paikatkuntoon.asp ja viikot 10-11

Ja yks sana vielä tai parit.. V*TUN PUTKIREMONTTI..ALKAA JÄRKI JO HIIPUMAAN :P MUT MUN KYLPPÄRIIN SAATIIN V.LOPUN AIKANA LAATAT.. voiton puolella kai jo..pahin paska takan, JEE-E!!

Ha ha.. ja moon ainakin niin lutraaja :P mutten teini et nytkö sit mun 1-2 tunnin krapulasuihkut päättyy tylysti-tuskin ;)

auts*Tiistai 03.03.2009 21:21

noni nyt ei soi enää mikään päässä ku toi jätkä potkas polvella ihan täydet nenään, rusahti vaan... ja muutenkin särkee hulluna päätä on aika höpötunne -kirvelee vieläkin.. verta ei oo koskaan tullu nekusta mut jos tulis niin nyt varmasti!! Reilupeli on perseestä, pitelen nenää ja sanon et nyt äitiä sattu, aij, olit tuhma niin takoo vielä parit kerrat nyrkillä päähän.. ah, niin ihanaa.. jos kohta laittais ton riiviön unille..
En ees tiiä onko hyvä mut kyl sitä nyt hyräilee kun on ylitylsää :P

Karu mieli, taikka kevyt olo
Sul’ on suljettu sydän
Takatuuli, taikka läpiveto
Sul’ on suljettu sydän

Veriveli taikka muukalainen
Sen näkee, sen näkee
Kaikkihan sen näkee

Sul’ on suljettu sydän
Sul’ on suljettu sydän
Sul’ on suljettu sydän, hei
Kuka sen aukaisee?

Ypöyksin tai kaksin
Sul’ on suljettu sydän
Kanssa toisten samanlaisten
Sul’ on suljettu sydän
Tuskaako huutaa vai itseltään varjelee ?
sun suuri, suljettu sydän

Veriveli taikka muukalainen
Sen näkee, sen näkee
Kaikkihan sen näkee

Sul’ on suljettu sydän…
Kuka sen aukaisee
ÖÖh nesteitä tai jotain läsää lähteny kun lantiolta ja vyötäröltä sitten ihan muutaman viikon mittaamisen jälkeen -4cm.. eihän sekän paljoo oo mut alkaa oleen tarpeeks - vielä kun kiinteytyis niin ei tarttis ressata ja elä itseinhossa kovin kauaa enään.. viel vähän ku nipistäis niin sit olis hyvä, tuntuupa vaikeelta sanoo mut silti hyvältä et vähän vielä, vielä vähän- kilokin riittäisi ja se kiinteytys sit olis jees!!

Tähän mennessä siis - 34 kg raskausmahasta, kymmeniä senttejä, esim vyötärön/ vatsanympärys on nyt -43 cm kapeampi.. hui* kyllä on ollu mimmissä massaa :D

Eilen koin iloisen elämyksen kun mahduin kevyesti 28" pilleistä pilleimpiin farkkuihin ja oon huomannu et koko 36/38 on iso- järjestäen kaikki vaateet uusiks.. 34/36 on just se koko johon oon tähdänny ja nyt ollaan hyvin lähellä.. kunhan en nyt alkais mässileen ja turpois taas ku nyt niin hyvällä fiiliksellä..

Niin pieni ja suloinen potti <3 Torstai 26.02.2009 00:14

Tätin tyllerö!!!

Vapaille ja varpajaiset!!!!!!!! Lauantai 21.02.2009 16:54

tuore täti <3 <3Lauantai 21.02.2009 04:33