IRC-Galleria

Hyvvee paskoo!Perjantai 04.08.2006 16:44

Hohhoh. matkalla ollaan oltu vasta muutama paiva ja se tuntuu viikolta! Ollaan oltu aktiivisia ja kierrelty todella paljon. Kolme museotakin ollaan kayty jo kiertamassa! nyt olemme rotterdamissa ja tasta lahdemme kohti Belgiaa. Kaikissa hostelleissa on ollu tahan mennessa kotiintuloajat, etta on tullu nukuttuakin hyvin. Blogista voi lukea kaikennakosta mita ollaan tehty. eilen oli kyl huippu kivaa ja tasta se lahtee. :) hieman on selka jokissa ja jaloissa tuntuu, mutta niin pitaakin! hmm. olisi ihan tajuttomasti kaikkia juttuja, mutta nyt ei kykene kirjottelemaan. toivottavasti kaikki pysyy mielessa kotimaahan asti.. Aurinko olis voinu nayttaytya enemman, nyt on joka paiva ollu pilvista ja sateista, mutta parempi nain ku 40 astetta ja paahtava kuumuus. potkurikin on nyt poissa kaytosta, mutta jon hoitaa homman. se tppu maahan ja meni osiksi :(
Mutta tama tasta, pitaa antaa muillekin tilaa surffailla.
Viela ei ole ikava kotiin!
Kisse kuittaa.

Reilille!Maanantai 31.07.2006 20:16

Elikkäs huomenna on lähtö. Ei kai siinä kummempia, me pidetään bloggia ja siellä saa käydä kurkkimassa meidän reissun tapahtumia http://www.jopecila.blogspot.com

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 22:23

Oon hukannu ainakin kolme mulle tosi tärkeätä cd:tä ja se surettaa kovasti kun nyt olisi ollut just niiden kuuntelemisfiilis. miksi ei voi vaan osaa pitää huolta tärkeistä asioista :(

hm.Maanantai 24.07.2006 21:09

onpas taas kaikkea ihmeellistä tapahtunut. viikonlopun vietin karjaalla etnofestivaali facesiä rakennellessa ja oli ihan huippu kivaa. tänään töissä tein tuttavuutta västäräkin poikasen kanssa ja oli niin uuvuttava ilma etten saanu oikein mitään aikaan. äsken löysin pärstäni keski-suomen opiston kotisivuilta! :D (http://www.ksopisto.fi/index.php)
viikon päästä lähden reilaamaan ja sitä odottelen innolla enkä oikein jaksa keskittyä mihinkään..enkä näköjään vieläkään jaksa, koska ei ollenkaan nyt tule teksiä tähänkään vaikka vaikkea ihmeellistä ja ihanaa on tapahtunu. soittakaa jos kiinnostaa :)

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 23:24

Vuosi tuli lisää, takatukka lähti ja värikin muuttu! Tästä tulee loistava vuosi! :)

huhKeskiviikko 26.04.2006 13:39

Tänään ei mene mitenkään putkeen! ei niin mikään. ajatus jumittaa enkä saa mitään aikaiseksi ja hieman myös vituttaakin. onneksi ei ole oikein mitään tähdellistä hommaakaan nyt töissä ja kouluhommista ei jaksa nyt välittää. Toivotaan loppupäiväksi parannusta.kiitos ja hei ja hyvästi.

Nyt se on viimein tehty!Tiistai 18.04.2006 14:50

Tänään on onnenpäivä vaikka ulkona onkin huono sää!
Varasin just ittelleni (ja vain ittelleni) lipun Ricky Martinin keikalle. :) Ensimmäinen ajatus tästä on kaikilla tietenkin, että mitäs helvettiä, mutta mietippä tarkemmin! Onhan se keikuttavaa musiikkia ja sambailu on kivaa! Ja varmasti herra Martin on erittäin karismaattinen esiintyjä ja osaa tehdä viihdyttävän shown. Kuvittele vielä mikä on se fiilis kun Maria tai Livin' la vida loca alkaa soida! En jaksa edes odottaa. :D *muutama tanssiaskel*
Jos joku haluaa tulla mukaan niin tarvetuloa! Uskon kyllä että saan sieltäkin kavereita jos ei ketään en saa mukaani :|

Nyt taas töiden ääreen. Keikuttelemisiin!

Merkkipäivä!Tiistai 14.03.2006 12:07

Tänään on mun virallisismmat nimpparit! Matilda on toinen nimeni.. Porukoilta sain juuri onnitteluviestin. olipa niin mukava ylläri että oli pakko tänne tulla kirjoittamaan :) Taidan ostaa itelleni tänään pienen kakun ja kynttilän siihen päälle.

Hämmentävä tilanneMaanantai 13.03.2006 18:40

Mulla oli siis ongelma mitä teen nyt torstaista eteenpäin kun en sinne Unkariin lähdekään.. no, tänään ilmestyi luokkamme seinälle lappu, jossa pyydettiin äkillisesti työvoimaa Jyväskylään kurssiavustajaksi. Kyseinen työ on JUST sitä mitä mun pitäisi tehdä ensi jaksossa. Soitin paikkaan ja ne otti mut aika hyvin vastaan..keskiviikkona meen vielä näyttämään lärvini sinne ja juttelemaan lisää. Hyvää on nyt se, että osaan käytää tietokonetta hyvin, oon ollu koko ikänim partiossa ja oon ollu asiakaspalvelussa töissä.
Ei olisi mitään järkeä kulkea joka päivä Suolahdesta Jysylään, joten menen ilmeisesti asumaan sinne johonkin asuntolaan, joka ei maksaisi mitään. Eli periaatteessa muutan tän viikon lopussa yksin Jyväskylään! Huoh.. tää tuli aika nopeasti kyllä, mutta sitä tämä tilannekin vaati. Hieman jänskättää :)
Kohta alkaa uusintatentti, josta pitäisi päästä helpolla läpi..hieman on sekava olo ja toivottavasti siellä tentissä pystyn ajattelemaan oikeita asioita.
Nyt valmistautumaan kahvin ääreen :)

voihan persePerjantai 10.03.2006 17:25

nyt hieman voisi taas vituttaa.
äsken tuli selville etten pääsekään sinne Unkariin ja kaikki meni ihan sekaisin. Piti sen Unkarin takia tehdä kaikki hommat tehokkaasti pois alta, mutta mikäs nyt motivoi? muutenkin on ihan motivaatio hukassa ja nyt vielä tämä.. maanantaina on tentti ja siihenkin pitää lukea plus on liikaa muitakin juttuja hoidettavana. en nyt edes tiedä mitä oon tekemässä ens jaksossa kun haluan hoitaa juuri tämän teeman siellä Unkarissa. ärgh..saa nyt nähä.
Mä haluan nyt nukkumaan ja sit ehkä pystyy ajattelemaan jotenkin järkevämmin. toivottavasti.