IRC-Galleria

Merkkipäivä!Tiistai 14.03.2006 12:07

Tänään on mun virallisismmat nimpparit! Matilda on toinen nimeni.. Porukoilta sain juuri onnitteluviestin. olipa niin mukava ylläri että oli pakko tänne tulla kirjoittamaan :) Taidan ostaa itelleni tänään pienen kakun ja kynttilän siihen päälle.

Hämmentävä tilanneMaanantai 13.03.2006 18:40

Mulla oli siis ongelma mitä teen nyt torstaista eteenpäin kun en sinne Unkariin lähdekään.. no, tänään ilmestyi luokkamme seinälle lappu, jossa pyydettiin äkillisesti työvoimaa Jyväskylään kurssiavustajaksi. Kyseinen työ on JUST sitä mitä mun pitäisi tehdä ensi jaksossa. Soitin paikkaan ja ne otti mut aika hyvin vastaan..keskiviikkona meen vielä näyttämään lärvini sinne ja juttelemaan lisää. Hyvää on nyt se, että osaan käytää tietokonetta hyvin, oon ollu koko ikänim partiossa ja oon ollu asiakaspalvelussa töissä.
Ei olisi mitään järkeä kulkea joka päivä Suolahdesta Jysylään, joten menen ilmeisesti asumaan sinne johonkin asuntolaan, joka ei maksaisi mitään. Eli periaatteessa muutan tän viikon lopussa yksin Jyväskylään! Huoh.. tää tuli aika nopeasti kyllä, mutta sitä tämä tilannekin vaati. Hieman jänskättää :)
Kohta alkaa uusintatentti, josta pitäisi päästä helpolla läpi..hieman on sekava olo ja toivottavasti siellä tentissä pystyn ajattelemaan oikeita asioita.
Nyt valmistautumaan kahvin ääreen :)

voihan persePerjantai 10.03.2006 17:25

nyt hieman voisi taas vituttaa.
äsken tuli selville etten pääsekään sinne Unkariin ja kaikki meni ihan sekaisin. Piti sen Unkarin takia tehdä kaikki hommat tehokkaasti pois alta, mutta mikäs nyt motivoi? muutenkin on ihan motivaatio hukassa ja nyt vielä tämä.. maanantaina on tentti ja siihenkin pitää lukea plus on liikaa muitakin juttuja hoidettavana. en nyt edes tiedä mitä oon tekemässä ens jaksossa kun haluan hoitaa juuri tämän teeman siellä Unkarissa. ärgh..saa nyt nähä.
Mä haluan nyt nukkumaan ja sit ehkä pystyy ajattelemaan jotenkin järkevämmin. toivottavasti.

päivittelyäTiistai 07.03.2006 04:04

Erittäin hyvän ystäväni Tiian pyynnöstä rustailen nyt hieman kuulumisia :)

Hiihtoloma meni hieman ohi, mutta mukavasti.
Alkuviikosta olin Tampereella..kavereita tapailin ja hoidin kouluhommia kuntoon ja tortsaina läksin Helsinkiin. Juusolle käytiin ostelemassa tavaroita uuteen kämppään ja esim lampun osto ja kytkeminen oli hieman ongelmallista mutta kaikesta selvittiin :)
Perjantaina kävin Kiasmassa hyvän ystäväni Meerin kanssa. Oli aika mielenkiintoinen näyttely tuo ars 06. Suosittelen! Meerin ja Ekin kämpässäkin vierailin ja tehtiin toosi hyvää ruokaa :)
Illemmalla käytiin Juuson ja Ozzin kanssa Ikeassa ostelemassa kaikkea tarpeellista ja ei niin tarpeellista..Gigantti kanssa käytiin läpi ja pojat osti mikron, paahtimen ja hiustenkuivaajan.
Yöllä eksyttiin ihme pippaloihin Hyvinkäälle, jossa oli kauniita naisia ja ei-niin-komeita miehiä.. Oli kyllä hauskaa!

Lauantaina siirryin sitten Lahteen SEOKSEN virkistysreissulle. Siellä oli salpausselän kisat. Siirtyminen kävi aika helposti, koska hyvä ystäväni Kaarina suostui ajamaan autoa. Siinä vaiheessa en olis kyllä uskaltanutkaan koskea vielä rattiin :)
Lahdessa oli aika hämmentävää.. Periaatteessa oli rauhallista, mutta jos tarkasti miettii niin ei se meininki todella rauhallista ollut. Tässä en ala yksityisjuttuja kertoilemaan, mutta voin henk.koht. kyllä joskus voin sanoa halukkaille.. :) Samana iltana olisi ollu Pacifique pippalot serenassa ja se hieman harmitti kun jäi väliin, mutta no can do..

Tulee niin paljon juttuja mieleen, että ihan ahdistaa, kun ei saa kaikkea kirjoitettua!

Sunnuntaina paluu Suolahteen Lahdesta oli aika oma juttunsa myös.. matka kesti kauemmin kuin oli ajateltu, matkalla nähtiin kaksi kolaria ja vesivahinko huoltoasemalla, käytöstavat ja jutut oli aina vaan miehisempiä, perheriita ja vaikka mitä muuta..
Joku juttu piti vielä tosta matkasta laittaa mutta unohdin sen :o

Tällä hetkellä niska ja selkä on ihan todella kipeitä ja kouluhommat alkaa jo kunnolla painaa päälle. Olen lähdössä parin viikon päästä Unkariin ja niitäkin hommia pitää nyt alkaa kunnolla vääntämään..alkaa kohta olla jo liian myöhästä!

Joo ja kävin Mikalla leikkauttamassa taas tukkaa.. noo ihan siistihän tämä on mutta aika roima takatukka jäi ja taas se erittäin lyhyt etutukka tuli. Onneksi kaikkeen tottuu ja hiukset kasvaa :)

No mutta nyt alkaa jo niin kovin väsyttään, että pitää pistää pää tyynyyn.
NattiNatti!Kaikkea on taas tapahtunutSunnuntai 12.02.2006 19:22

Olisikohan taas aika päivitellä asioita..

Nyt viikonloppuna piti olla se leijahiihto kurssi mikä muutama viikko sitten peruttiin, mutta eipäs ollutkaan! On se ihme kun normaalisti suolahdessa tuulee aina ihan liikaa ja nyt kun tuulta tarvitaan niin ei!

Tiistai-iltana lähti iso joukko täältä jyväksylään valmistautumaan GOOMille. Bussi lähti 0245 yöllä, joten oli kätevämpää mennä jo hieman aloittelemaan baariin :)
Jos alkaisin tässä selittämään mitä kaikkea laivalla tapahtui, niin tulisi liian pitkä viesti ja varmasti selittäisin tosi epäselvästi kaiken. Mutta oli kyllä ihan huippua! Tapasin uusia ihmisiä, jammailin vaikka kuinka paljon eikä tullut loppuen lopuksi oltua edes hirveässä känässä.. kokoajan kun juo pikkusen niin on juuri hyvä meininki!
Se pitää kyllä sanoa että 2 kertaa mut teipattiin kokoon.. Ensimmäisellä kerralla huusin isoveljeäni apuun ja toisella kerralla isoveikka oli itse teippaaja.. Kuvamateriaalia odotellaan :)
Koko porukalla oli muutenkin ihan tajuttoman kivaa eikä mitään ikävää (loppuen lopuksi) tapahtunut. Seuraava päivä meni hieman ohi.. :)

Ensi viikolla tapahtuu niin paljon kaikkea, että on todella rauhaton olo. Pitäisi kovasti opiskella tenttiä varten ja tiistaiksi pitää tehdä muutamasti atrikkelista esitys ja jotain muuta.. kaikkea järkättävää on..itseasiassa liikaakin :/
Mutta pitää vaan miettiä, että aika kuluu kokoajan ja joskus nämäkin jutut on historiaa, eikä niitä kukaan muista!

Kettu kuittaa tältä kerralta.

-Lauantai 04.02.2006 21:10

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (he valitsevat omat viisi). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tähän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommentointilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Syön jalapenoja suoraan purkista.

2. Joskus on vaan pakko lehdä ehkä typeriäkin listoja kaikesta mahdollisesta.

3. Olen addiktoitunut Aapelin Timangi -peliin. Se vie vähän liiankin paljon aikaa, kun olisi muutakin

4. Nukun nykyään joka yön tietokoneeni ja puhallettavan Hulkin välissä. Pelottavaa ja valitettavaa.

5. Koen ruuan tekemisen terapeuttisena. Joskus pilkon hermostuksissani vaan kurkkua ym. vaikken juuri sillon sitä mihinkään käytäkään. Se on erittäin kätevää :)

Haastan:

EluNa^
Koillinen
tuitsu_
juju-
XenlaRed

--* Lauantai 04.02.2006 02:04

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :>

VOI PASKA!!Perjantai 20.01.2006 04:25

Juuri sain tietää, että leijahiihto kurssi, jota oon odottanu ihan tajuttomasti, ON PERUTTU! Ihan armoton vitutus nousi päälle ja yritä nyt vielä tässä mielentilassa saada unta! hmph.. mä olin odottanu sitä niin erittäin kovasti :( tuulta ei vaan riittäny tarpeeksi..ja varmaan ihan hyväkin, kun täällä on niin kylmä..mutta vituttaa se kuitenkin!! no, pääsenpähän huomenna juopottelemaan ja lauantaina hermap:n synttäreille.. ja kurssin järjestäjät lupasivat, että kyseinen kurssi vielä kuitenkin järkätään.. pakko mennä juomaan teetä ja rauhotella hieman itteensä ennenkun koitan taas saada unta..

Hoh ja huohTiistai 10.01.2006 04:37

Noniin.. tätä tämä opiskelijan elämä on. Kirjoitan esseetä joka pitäisi olla huomenna valmis! Mulla on ajatukset ihan lopussa ja vielä 2 sivua pitäis jostain vääntää. Esseen aiheena on haastattelu, jonka tein eräästä vanhuksesta. Ikävintä tässä on nyt se, ettei mulla oon siitä itse haastattelusta paljon mitään materiaalia, kun ei hänen äänestään saa selvää digikameran kautta otetusta videosta! Onneksi pinnistelin itse haastattelutilanteessa niin muistan aina jotain.. Huhhuh kuinka paljon oon keksiny sen ihmisen elämään tapahtumia.. aika surullista.
Kaiken lisäksi meillä täällä opistorakennuksessa ei varmasti ole ollut lämmityksiä koko lomalla, joten oon ihan jäässä vaikka vaatteita on päällä kovastikin.
En jaksa enää näpytellä..meen nukkuun.

Ensimmäinen vastoinkäyminenLauantai 24.12.2005 15:45

Tein joulutorttuja hyvällä joulumielellä ja niistä tulikin paiston jälkeen ihan palloja ja vähän ne tais palaakin.. No ainakin joulumieltä tässä nyt koetellaan! Ihan rauhallisesti kun ottaa niin kyllä se siitä..
Joulurutiinitkin muuttuu tänä vuonna kun isoveli ei leikikään joulupukkia. Ruoka on jo päivällä ja lahjat kai avataan sillon.. hmph.. se oli niin mukavaa käydä pimeällä kynttelöitä haudoille kun siellä on niin kaunista! Niin se elämä muuttuu.
Nyt äitiä auttamaan.
Rauhallista joulua kaikille!! <sydän>