IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

sattuuTorstai 24.11.2005 16:33

NO niinhän siinä sitten kävi, että hammaslääkärissä käynnin tuloksena poski on turvonnut ja puoli naamaa on tunnottomana. Viisauden hammas sieltä suusta meni pois. Kovasti kiroilin ja veri tirskui ja se oli mahdottoman hauskaa. nyt on jo puolitoista tuntia maistunu veri suussa ja pakottaa leukaa jo. Kuitenkin pitäisi selvitä tampereelle tänään omalla autolla! Saa ny nähä..
Kiitos ja hei.

kukkuuSunnuntai 20.11.2005 01:03

Noniiin. Aika kätevä tämä päiväkirja olisi jos vain muistaisi kirjoitella joskus.
meillä on täällä opistolla nyt yhteiset tuparit menossa. eilen jo alkoi ja tänään jatkuu. yllättävän hyvä fiilis oli aamulla kun heräsi! illalla hieman särki päätä muttei ikävempää. pippalot siis jatkuu nyt mutta ei ole niin kova meno päällä kuin eilen, ei oikein jaksa enää. koko päivän oon vaan nukkunu ja väsyttää kovasti vieläkin. nyt tekisi mieli katsoa joku hyvä leffa ja tissutella hieman. sit nukkumaan! kirjallisuusesseetäkin pitäisi tehdä..ja ensi viikolla on muutakin koulujuttuja hoidettavana. kaikki ajallaan :) ymmärsin juuri että mulla ei ole nyt enää vähään aikaan perjantaisin koulua ollenkaan ja torstaina jos on jotain, niin koulu loppuu kuitenkin 11:45. mukavaa sanoisinko.
emmin huoneessa on disko ja sielä ihmiset ilakoitsevat ja taputusta kuuluu. voisi mennä vaikka nyt hieluttamaan hieman pyllyä :)
heihei

Kamalaa.Lauantai 12.11.2005 13:25

Puolen tunnin pääsyä alkaa Toveriliiton kokous, joka on siis opistoni vanhojen opiskelijoiden ryhmä. Vanhuksia siis. Silmät turvonneena ja pahalta haisevana sinne on hienoa mennä edustamaan oppilaskunnan hallitusta! hajun saa pois ja vaatteet kyl vaihdan mutta silmät jää. voivoi
- Vanhemmat »