IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Ensimmäinen vastoinkäyminenLauantai 24.12.2005 15:45

Tein joulutorttuja hyvällä joulumielellä ja niistä tulikin paiston jälkeen ihan palloja ja vähän ne tais palaakin.. No ainakin joulumieltä tässä nyt koetellaan! Ihan rauhallisesti kun ottaa niin kyllä se siitä..
Joulurutiinitkin muuttuu tänä vuonna kun isoveli ei leikikään joulupukkia. Ruoka on jo päivällä ja lahjat kai avataan sillon.. hmph.. se oli niin mukavaa käydä pimeällä kynttelöitä haudoille kun siellä on niin kaunista! Niin se elämä muuttuu.
Nyt äitiä auttamaan.
Rauhallista joulua kaikille!! <sydän>

joulua!Perjantai 23.12.2005 21:44

Tuli se joulu meille sittenkin :) tai ainakin mun tunnelmaan. Äsken koristeltiin äidin kanssa joulukuusi ja mä ylitin itseni osallistumalla koristeluun hermostumatta! Hyvä fiilis. Tästä se lähtee! Kinkkukin maistui hyvältä :)

jouluako..Perjantai 23.12.2005 16:35

Nyt pitäisi olla jo täys tohina päällä mutta ei niin ei. .paitsi tietenkin äitillä joka touhottaa muidenkin edesta.
Kuusi on jo sisällä ja tänään saa kinkkua! Se on parasta just uunista otettuna parasta.
Nyt syömään wrappeja!

huohTorstai 15.12.2005 05:30

Hei olen cillis ja minä en omista unirytmiä

ja näinTiistai 06.12.2005 20:21

Tässä sen taas näkee. alkoholi on parasta. ihan kamala olo ollu taas koko päivän. mutta elämä voittaa!

voivoiTiistai 06.12.2005 06:36

nyt meni taas tämä tippusttelu niin yli. ja niin olin päättänyt että en mitään akloholia ota! tässä mitä mennään..

väsyTorstai 01.12.2005 09:47

tänään mä otan koulun jälkeen pitkät päikkärit

sattuuTorstai 24.11.2005 16:33

NO niinhän siinä sitten kävi, että hammaslääkärissä käynnin tuloksena poski on turvonnut ja puoli naamaa on tunnottomana. Viisauden hammas sieltä suusta meni pois. Kovasti kiroilin ja veri tirskui ja se oli mahdottoman hauskaa. nyt on jo puolitoista tuntia maistunu veri suussa ja pakottaa leukaa jo. Kuitenkin pitäisi selvitä tampereelle tänään omalla autolla! Saa ny nähä..
Kiitos ja hei.

kukkuuSunnuntai 20.11.2005 01:03

Noniiin. Aika kätevä tämä päiväkirja olisi jos vain muistaisi kirjoitella joskus.
meillä on täällä opistolla nyt yhteiset tuparit menossa. eilen jo alkoi ja tänään jatkuu. yllättävän hyvä fiilis oli aamulla kun heräsi! illalla hieman särki päätä muttei ikävempää. pippalot siis jatkuu nyt mutta ei ole niin kova meno päällä kuin eilen, ei oikein jaksa enää. koko päivän oon vaan nukkunu ja väsyttää kovasti vieläkin. nyt tekisi mieli katsoa joku hyvä leffa ja tissutella hieman. sit nukkumaan! kirjallisuusesseetäkin pitäisi tehdä..ja ensi viikolla on muutakin koulujuttuja hoidettavana. kaikki ajallaan :) ymmärsin juuri että mulla ei ole nyt enää vähään aikaan perjantaisin koulua ollenkaan ja torstaina jos on jotain, niin koulu loppuu kuitenkin 11:45. mukavaa sanoisinko.
emmin huoneessa on disko ja sielä ihmiset ilakoitsevat ja taputusta kuuluu. voisi mennä vaikka nyt hieluttamaan hieman pyllyä :)
heihei

Kamalaa.Lauantai 12.11.2005 13:25

Puolen tunnin pääsyä alkaa Toveriliiton kokous, joka on siis opistoni vanhojen opiskelijoiden ryhmä. Vanhuksia siis. Silmät turvonneena ja pahalta haisevana sinne on hienoa mennä edustamaan oppilaskunnan hallitusta! hajun saa pois ja vaatteet kyl vaihdan mutta silmät jää. voivoi
- Vanhemmat »