IRC-Galleria

Ystävyyden päivä!Keskiviikko 14.02.2007 17:09

Tänään on taas se päivä kun tekisi mieli kiertää ympäri Suomea, ja vähän ulkomaitakin, ja puhua kaikkien kanssa, kysellä kuulumiset ja halata kovasti. Olen kuitenkin yhtä laiska ja pihi tänäkin vuonna, että välitän viestini gallerian kautta täysin ilmaiseksi ja nopeastikin vielä. Katsokaakin, etetä jokainen saa ainakin yhden ystävänpäivähalauksen! Olette jotain sen ansainnut :) Minä halaisin jos voisin.

Perjantaina on tentti ja availen tässä tenttikirjaa.. ehk parempi paneutua siihen nyt niin ehtii illalla tehdä vielä jotain kivaa :)

kylmäMaanantai 30.10.2006 18:28

Täällä on 25 astetta kylmyyttä. on onneksi myös kaunista, mutta ei kauheasti tee mieli hengailla pihalla! Että terveisiä vaan sinne etelämpään.

TornioKeskiviikko 25.10.2006 18:35

Täällä sitä nyt sit ollaan. On kylmää ja lumi jo maassa. Kivaa on kyllä, ja seikkailukasvatusryhmämme on mukava. Pää on ihan sekaisin kaikesta uudesta ja ihmeellisestä. Puhti on tältä päivältä jo pois! Jos kiinnostaa tarkemmat tiedot opistosta tai fiiliksestä, saa kyllä soittaa. Toistan, saa soittaa.

No entiendo!Perjantai 20.10.2006 23:51

Kävin kurkistamassa Barcelonaa nyt uudemman kerran.. Reilillä siellä jo käytiin, mutta nyt rakas ja hassu ystäväiseni Kaarina on siellä vaihdossa. Kymmenen päivää olin matkassa ja olisin todella voinut kauemminkin olla.
Reissu oli aivan mahtava! Lyhyesti; flamenco, mojitos, caipirinhas, ihanat ja iloiset ja pirun hyvännäköiset ihmiset, aurinko ja kuumuus, tapas ja muu loistava ruoka, gaudi, palau de la musica catalana, meri, kodikkaat pikkubaarit ja kuppilat.
Rahaa meni paljon, mutta kerran sitä vaan eletään. Kyllä sitä aina pärjää.. Onneksi perunasta ja sipulista saa väännettyä paljon ruokaa!

Ensi viikon tiistaina lähden seikkailukasvatusta opiskelemaan Tornioon! Pikkunen hyppäys Barcelonasta Tornioon. Siellä on kylmää ja märkää :/

Hyvvee paskoo!Perjantai 04.08.2006 16:44

Hohhoh. matkalla ollaan oltu vasta muutama paiva ja se tuntuu viikolta! Ollaan oltu aktiivisia ja kierrelty todella paljon. Kolme museotakin ollaan kayty jo kiertamassa! nyt olemme rotterdamissa ja tasta lahdemme kohti Belgiaa. Kaikissa hostelleissa on ollu tahan mennessa kotiintuloajat, etta on tullu nukuttuakin hyvin. Blogista voi lukea kaikennakosta mita ollaan tehty. eilen oli kyl huippu kivaa ja tasta se lahtee. :) hieman on selka jokissa ja jaloissa tuntuu, mutta niin pitaakin! hmm. olisi ihan tajuttomasti kaikkia juttuja, mutta nyt ei kykene kirjottelemaan. toivottavasti kaikki pysyy mielessa kotimaahan asti.. Aurinko olis voinu nayttaytya enemman, nyt on joka paiva ollu pilvista ja sateista, mutta parempi nain ku 40 astetta ja paahtava kuumuus. potkurikin on nyt poissa kaytosta, mutta jon hoitaa homman. se tppu maahan ja meni osiksi :(
Mutta tama tasta, pitaa antaa muillekin tilaa surffailla.
Viela ei ole ikava kotiin!
Kisse kuittaa.

Reilille!Maanantai 31.07.2006 20:16

Elikkäs huomenna on lähtö. Ei kai siinä kummempia, me pidetään bloggia ja siellä saa käydä kurkkimassa meidän reissun tapahtumia http://www.jopecila.blogspot.com

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 22:23

Oon hukannu ainakin kolme mulle tosi tärkeätä cd:tä ja se surettaa kovasti kun nyt olisi ollut just niiden kuuntelemisfiilis. miksi ei voi vaan osaa pitää huolta tärkeistä asioista :(

hm.Maanantai 24.07.2006 21:09

onpas taas kaikkea ihmeellistä tapahtunut. viikonlopun vietin karjaalla etnofestivaali facesiä rakennellessa ja oli ihan huippu kivaa. tänään töissä tein tuttavuutta västäräkin poikasen kanssa ja oli niin uuvuttava ilma etten saanu oikein mitään aikaan. äsken löysin pärstäni keski-suomen opiston kotisivuilta! :D (http://www.ksopisto.fi/index.php)
viikon päästä lähden reilaamaan ja sitä odottelen innolla enkä oikein jaksa keskittyä mihinkään..enkä näköjään vieläkään jaksa, koska ei ollenkaan nyt tule teksiä tähänkään vaikka vaikkea ihmeellistä ja ihanaa on tapahtunu. soittakaa jos kiinnostaa :)

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 23:24

Vuosi tuli lisää, takatukka lähti ja värikin muuttu! Tästä tulee loistava vuosi! :)

huhKeskiviikko 26.04.2006 13:39

Tänään ei mene mitenkään putkeen! ei niin mikään. ajatus jumittaa enkä saa mitään aikaiseksi ja hieman myös vituttaakin. onneksi ei ole oikein mitään tähdellistä hommaakaan nyt töissä ja kouluhommista ei jaksa nyt välittää. Toivotaan loppupäiväksi parannusta.kiitos ja hei ja hyvästi.